Inlägg från: Anonym (Mia) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Mia)

    Måste gå ner 17 kg för att få hjälp med IVF! Hjälp mig lyckas med viktminskningen

    Kosten är ju a och o. Man kan tappa mycket i vikt genom att ta bort socker, alkohol och vitt bröd. Självklart beror det ju på hur ofta man äter sådant. Fundera över vad som är orsaken till din övervikt? Är det kosten eller att du är väldigt stilla sittande?

    Ha som mål att gå 10.000 steg om dan. Styrketräning är väldigt bra för att bränna fett. Du kommer gå upp i muskelvikt men tränar du bara 2 ggr i veckan så är det inte märkvört mycket. HIIT är också en bra träningsform för att bränna fett och gå ner i vikt.

    Sätt upp ett mål med din träning. Jag skulle rekommendera att inte fokusera så mycket på vikten när du sätter mål utan mer din egna utveckling i träningen. Ex börja med att gå 10.000 steg varje dag i en vecka, nästa vecka ska du springa en viss tid beroende på din kondis så kan det vara allt ifrån 1 min till flera minuter. Kör du bara 1 minut försök göra det flera gånger. Spring 1 min gå till du återhämtat dig spring 1 min igen osv och ha en bestämt mål att göra det 5 gånger. Sen nästa vecka ökar du. Ditt stora mål kan vara att springa 3-5 km efter en månad. Allt måste du ju anpassas efter hur aktiv du är. Har du ett jobba där du går mycket så öka antalet steg och börja spring redan nu.

Svar på tråden Måste gå ner 17 kg för att få hjälp med IVF! Hjälp mig lyckas med viktminskningen