• Kaaarina

    Varför har högerpopulismen vunnit över vänsterpopulismen?

    Embla twopointoh skrev 2019-08-16 14:57:53 följande:
    Motsatsen till "känsloargument" är inte "påstående som har angiven källa".

    Om jag säger att jordens omkrets är ungefär 40 000km, men inte anger källa, är det fortfarande inte ett känsloargument. Om jag däremot säger att jordens omkrets är ungefär 20mil eftersom jag tycker att det kändes så långt under min senaste promenad, då är det ett känsloargument.
    Självklart ska folk få komma med både känsloargument och rena åsikter, vi är ju på ett diskussionsforum, men hur trovärdig framstår man om man gör samma sak som man bekyller andra för? 

    Det blir så fel om man beskyller andra för att inte komma med fakta om man inte gör det själv. Håller du inte med om detta?
  • Kaaarina
    Embla twopointoh skrev 2019-08-16 15:28:07 följande:

    Som sagt, något kan vara fakta även om man inte har en källhänvisning med. Det är klart att en källa inte är fel att ha med, men utelämnandet av en sådan gör inte åsikten till känslobaserad.
    Men det blir känslobaserat och hyckleri om man beskyller andra för att inte komma med fakta samtidigt som man själv inte gör det - håller du med?
  • Kaaarina
    Embla twopointoh skrev 2019-08-16 15:47:11 följande:
    Nej, det blir inte känslobaserat bara för att man inte anger källa. Hyckleri kan det däremot vara, det beror lite på exakt vad som skrivits.
    Personen skrev,
    LuciferIV skrev 2019-08-16 14:28:26 följande:
    Nu var du ju sådär jobbig och kom dragandes med fakta igen....

    Det gillas INTE av vänstern och deras känslopolitik!

    Sverige VAR faktiskt otryggare på medeltiden, och det brann upp en hökärra i ockelbo socken 1773, så bilbränder är INGET nytt...
    Perosnen själv kommer ju ajälv i sina alla inlägg med känsloargument och hycklar sedan även med delen gällande fakta.

    Tyvärr ser du ut såhär i allt fler trådar från båda sidor.
    Man tappar lusten att debattera men det innebär inte att man ändrar åsikt utan snarare tvärtom att man tar än mer avstånd från sådana personers åsikter.
Svar på tråden Varför har högerpopulismen vunnit över vänsterpopulismen?