• Pope Joan II

    Ja eller nej till att fara på ett utredningshem under socutredning?

    Anonym (Nyfiken) skrev 2019-08-08 14:51:33 följande:

    Ska man säga ja eller nej till att åka på ett utredningshem under tiden ni är under socialutredning? Motivera gärna erat svar och berätta om era erfarenheter!

    Jag har endast dåliga erfarenheter om utredningshem.


    Hur kommer det sig att ni ska utredas på nytt?
  • Pope Joan II
    Anonym (Nyfiken) skrev 2019-08-08 15:21:53 följande:
    Just nu så har vi fått in 3 falska anmälningar och pga att socialen inte vem vem dom ska tro på så har dom föreslagit ett utredningshem så att vi föräldrar kan visa där att vi är bra föräldrar osv.

    Förra utredningshemmet var med min första son och hans pappa. Vi åkte dig pga att jag fick en depression då vi ville få en chans som föräldrar och få hjälp och stöd men ack så fel vi hade...
    Är anmälningarna gjorda av människor oberoende av varandra?
  • Pope Joan II
    Anonym (Nyfiken) skrev 2019-08-08 16:43:38 följande:
    2 anmälningar är ifrån en person och den sista är från 2 personer som vill jävlas när vi så upp kontakten med dom. Alla tre anmälningar innehåller mängder av lögner och vissa av redan bevisat och vissa bevisas under utredningahemmet
    Okej. Så du bedömer att två personer vill skapa problem för er grundat på att ni inte längre vill umgås med dem - det låter som ett osunt umgänge från början så det är bra att ni inte längre har kontakt med dem. Men den första personen då? Som anmält två gånger, vilka skäl anser du att den människan tycker sig ha för sin oro?
Svar på tråden Ja eller nej till att fara på ett utredningshem under socutredning?