Inlägg från: Theresesvea |Visa alla inlägg
  • Theresesvea

    BIM september 2019

    Hej! Hoppar också gärna över från augustitråden! Min mens har precis slutat så nu börjar det roliga ;) Är på försök nr 4 nu, vilket ju egentligen inte är någonting men då de andra två tog sig på första försöket hade man ju lite skev bild av det hela ;)

    Hoppas så att vi alla kommer få våra plus denna månaden <3

  • Theresesvea
    mimiii skrev 2019-08-09 15:28:43 följande:

    Hej! Vad kul! Ja, jag har inga barn sedan innan men var ändå helt övertygad om att det skulle ta sig på första försöket haha. Hur gamla är dina barn? :)


    Har två tjejer som är 5 och 8 år! Vi var ju egentligen nöjda med två barn men när jag fyllde 30 förra året så hände något ;) sen tog det ett tag att övertyga mannen om att det var en bra idé, men nu kan vi knappt bärga oss!
  • Theresesvea

    Ja då är man på dedär hemska två veckorna innan bim ;) är på äl+5 idag och vaknade upp med en massa "symtom" idag. Sen om det är vanlig pms eller graviditet återstår att se ;) men har en känsla att det tagit sig denna gången!

    Hur tidigt brukar ni börja testa? Förra månaden tog jag nog första äl+9 men ska nog vänta till +12 denna månaden iallafall!

  • Theresesvea

    Idag är jag på äl+9 så imorgon kommer dagen jag plussade min förra graviditet. Vet inte om jag vågar ta ett test dock. Jag har ju haft en känsla sen äl+5 att jag är gravid, men har i princip inga symtom. Lite ömmande bröst men annars bara saker som jag har vid pms också. Mitt tydligaste tecken är annars molvärk, men har ingen alls nu vilket gör att jag såklart tror att det inte lyckats. Haha man blir ju helt galen av att göra barn ;)

  • Theresesvea
    AndraSladdis skrev 2019-08-28 11:12:53 följande:

    Theresesvea vi har samma BIM!  Jag hade dock senare ÄL så ingen idé att jag testar före BIM. Om mensen kommer då å andra sidan så slipper jag ju testa...men hoppas hoppas på ett plus för oss båda! :)


    Åh samma Bim vad spännande! Är det ett syskon eller första barn ni försöker för? :)

    Ja egentligen ska man ju vänta till bim med att testa, fattar inte hur det ska vara så himla svårt bara ;) Jag håller tummarna för oss båda!
  • Theresesvea
    AndraSladdis skrev 2019-08-28 13:46:43 följande:

    Ett syskon. Ni då? 

    Ja, jag vet det är svårt. Detta är vårt andra försök, och förra cykeln började jag testa redan innan ägget ens hade kunnat fästa, förstod jag sen (på ÄL+4  ) . 


    Här är det också ett syskon! Nr 3 närmare bestämt :) De två första tog sig på första försöket, så var nog lite naiv inför denna gång ;)

    För oss är det nu försök nr 4. Plussade på försök nr 2 men blev ett tidigt missfall tyvärr.
  • Theresesvea
    Naya skrev 2019-08-29 15:15:33 följande:

    Nu börjar det närma sig bim för några av oss, någon som har vågat ta ett test?   

    Själv väntar jag spänt... bim -3 men har lovat mig själv att vänta till bim 


    Jag tänkte ta ett test imorgon faktiskt :) är då på äl+11! Är redan nervös haha
  • Theresesvea
    Naya skrev 2019-08-29 16:48:47 följande:

    Spännande!! Jag är också på äl+11 imorgon (tror jag), men vågar inte testa riktigt än... Min mens otroligt regelbunden och kommer alltid på utsatt dag så jag tror jag inväntar bim dagen faktiskt, men det är ju såååå svårt att hålla sig! Stort lycka till till dig, hoppas på ett plus 


    Åh tack så mycket! Plussade efter bim med första och äl+10 med andra så vet själv hur olika det kan vara :) Stort lycka till själv när det är din tur att testa! :)
  • Theresesvea

    Äl+11 här och även här negativt test idag! Känns ju så tråkigt, men vet ju också av egen erfarenhet att det inte är kört förrän mensen kommit. Så ge inte upp än ni som fått negativa! Jag plussade inte förrän bim+3 med första barnet och då var det svaaaagt! :) Ändå fortsätter jag att testa tidigt haha ;)

  • Theresesvea
    AndraSladdis skrev 2019-08-30 09:41:04 följande:

    Tråkigt! Men om du vet att du brukar plussa senare så är det ju inte kört! Här gjorde tempen en lille dipp i dag så om det fortsätter i morgon kan det vara kört...samtidigt är jag ff ganska nära ÄL *försöker hoppas* .


    Ja man får ju försöka hålla sig positiv, fast det är svårt ;) Jag hoppas också för dig! Jag har ingen koll på temptagning men antar att det är dåligt tecken om tempen fortsätter dippa?
  • Theresesvea
    Naya skrev 2019-08-30 16:10:46 följande:

    Fick precis lite blodiga flytningar så nu är väl hoppet ute för mig tyvärr 


    Åh detsamma hände mig precis. Brukar alltid få lite spottings ett par dagar innan mens så det är väl bara att ladda om!

    Lycka till alla!
  • Theresesvea

    Ja här var mensen igång idag 3 dagar för tidigt! :(

    Men för att vara positiv så får jag iallafall hänga kvar här för ny bim blir 29/9 :)

  • Theresesvea

    Åh härligt att läsa om alla som plussar! Jag har precis fått positivt på äl test igår kväll! Hade dock inte behövt testa denna månaden då jag känt av den rejält i magen och haft mängder med äggviteflytningar! Så jag är hoppfull denna månaden :) Nu väntar bara den långa väntan på bim!

  • Theresesvea

    Och nu insåg jag att min bim är flyttad till 1/10 pga sen äl! Så jag hoppar över till oktobertråden! Lycka till alla :)

Svar på tråden BIM september 2019