• Memlan

    BIM september 2019

    Hej alla ni!

    Jag trodde inte jag skulle hamna i en sån här tråd redan nu då jag hade en traumatiskt förlossning för inte ens 9 månader sen 0:)

    Men jag och min man har bestämt oss för att skaffa en liten till och gud vad längtan vällde över mig chockartat och plötsligt och nu bara längtar jag massor!

    Jag ska iväg nästa vecka på onsdag och ta ur min hormonspiral (önska jag kunde ta ut den nu, nu, nu!) och sen ska vi köra på! Så har inte riktigt koll på när jag har ÄL och BIM nu men tänkte beställa ägglossningstester så att jag får lite kontroll iallafall men kan tänka mig att jag får BIM lagom till september :)

  • Memlan

    Behöver tips!

    Jag har tid för att ta ut min spiral den 14e nästa vecka, har beställt hem clearblue advance ägglossningstester, ska jag börja direkt dagen efter jag tagit ur spiralen med dem? Så jag får nån kontroll på när min ägglossnings sker efteråt? :)

  • Memlan

    Tjejer!

    Jag har gjort en grupp på Facebook för se som vill följas åt där till ett pluss, tycker det är lättare och mer personligt där! :)

    Gruppen är helt hemlig och kan inte ens hittas av icke medlemmar!

    Så skicka ett meddelande till mig om du vill bli inbjuden!

  • Memlan

    Till er som har problem med att era män får prestationsångest och inte kommer, eller att ni måste tjata runt ÄL!

    Jag och min man är överens om en till och försöker, han vet att jag tar ägglossningtest men han vill inte veta när jag får smiley, för då känner han mer press när vi har sex och övertänker och riskerar att inte få utlösning.

    Han vill att vi fortsätter som vanligt liksom, nu har vi sex ofta (varje till varannan dag) så det är ju en förutsättning att man har regelbundet sex isåfall då, men ett tips bara om de är som min man och känner press.

    Så gjorde vi med dottern också, jag sa aldrig när jag fick fast smiley, jag slet in honom i duschen och myste till det, sen berättade jag efteråt att jag fått smiley ;)

    Och dottern blev till, även om han vill ha en till så övertänker han lätt om han ska orka eller inte och jag respekterar det, och det är de tankarna som kan komma om han vet att jag har ägglossning och då kan han inte slappna av på samma sätt vid sex.

Svar på tråden BIM september 2019