Inlägg från: hundenhubbe |Visa alla inlägg
  • hundenhubbe

    BIM september 2019

    Hejsan!

    Hoppar in från augustitråden. Fick väldigt tidigt missfall idag (4+3) som jag nog inte märkt om jag inte tetat så tidigt. Bara på`t igen då! Den 19/9 är nästa bim beräknad!

  • hundenhubbe
    Sofiiakarin skrev 2019-08-22 19:10:59 följande:

    Åh. Kämpa på! <3


    Millemupp skrev 2019-08-22 19:28:12 följande:

    Tråkigt att höra! Ja, bara att ladda om.

    God jaktlycka!


    Följer er igen! Blir spännande! Detsamma till er!
  • hundenhubbe

    Tror inte de blir något denna månad... och det suger! Har ägglossning på en lördag och jag åker bort från sambon torsdag natt och kommer inte hem fören söndag kväll... så tror inte vi får till de. Blir mys torsdag kväll men det blir enbart 2 dagar innan ägglossning då... känns som en liten chans! Annars får vi försöka igen månaden efter då vi inte haar något resa inplanerad

  • hundenhubbe
    Bettan84 skrev 2019-08-23 15:19:38 följande:

    Du har ÄL dagen jag fyller år hehe önskar sig ett bra jäkla befruktat ägg <3


    Haha vad gulligt av dig! Tack så mycket :D
  • hundenhubbe

    Ägglossning nästa helg. Bokade om resan jag skulle göra så hakar på resan med sambon. Dock bor vi i en stuga med Kidsen men har massa barnvakt så vi får väl "åka och handla" :p xD vill inte missa en hel månad av att försöka för att man är bortrest dagarna innan och äl dagen! Man börjar ju tänka långt fram och har jobbat på gyn och hört barnmorskorna prata om förlossningen och bb under sommarmånaderna, helst juli. Alltid för lite personal och förra året hade dom 161 beräknade förlossningar bara under juli månad... så vore underbart om det gick vägen denna månad!

  • hundenhubbe
    Obalem skrev 2019-08-31 20:05:53 följande:

    Hej! Jag har följt tråden men inte skrivit något då jag inte riktigt vet när BIM är. Nu är de dock så att jag fick starkt utslag på ägglossningstestet 24/8 men sen gick de neråt, så ja misstänker att ÄL var dagen eller dagarna innan. Alltså borde BIM vara runt 6/9 ungefär!

    Sen till de knasiga... idag på jobbet fick jag under några sekunder (två gånger) riktiga stick i tjejmagen på höger sida ONT gjorde de!!! Sen kom en utmattande mensvärk... de moler värre än mensvärk, med större intensitet. Någon som känner igen detta?? Och får ja vara med på BIM listan trots att ja inte är helt säker?


    Jag hade så när jag var gravid förra månaden!
  • hundenhubbe

    Ägglossning idag och vi fick till det i förrgår och idag :) så vi har gjort de vi kan iaf! Nu är det bara 2 olidliga veckor till den 21.... Har ändå en känsla av att så tur har vi inte att få plus direkt efter ett missfall, har fått de förut så får de nog inte igen....men hoppas! Har 4 predictor early test redo hemma :)

  • hundenhubbe
    LBP91 skrev 2019-09-08 17:52:33 följande:

    Kom hem efter jobbet, astrött, sov i två timmar men var tvungen att slita mig själv upp från sängen för att fixa mat. Känns som att jag, även fast jag sovit mitt på dagen, fortfarande är trött och skulle kunna sova hela dagen. Vaknade dessutom superhungrig. Igår var jag också hungrig och trött hela tiden. Har bestämt att om min temp är 36,45 eller högre testar jag imorgon. Är den lägre än det förväntar jag mig mens så då är det ingen idé att testa. Hade även lite diffust ont i nedre delen av magen idag en kort stund.


    Mitt tydligaste tecken var ökat hunger!! Redan 7 dagar efter äl blev jag hungrig ca 1 h efter jag ätit
  • hundenhubbe

    Grattis alla som plussar! Men blir så glad :) ser att många har bim snart med också många som har äl nu! Ligger som ni säger också lite lågt tills man själv får börja spekulera närmare bim. Håller tummarna att alla får sitt efterlängtade plus denna månad :D

Svar på tråden BIM september 2019