• Limajo

    Vem bör barnen bo hos?

    Anonym (Barnen) skrev 2019-08-10 09:15:16 följande:

    Håller med alla andra som har skrivit.

    Och som A säger - är du säker på att ditt argument är bäst? Hur vet ni att det kommer bli lyckat för att barn att bo under samma tak? Vissa bonussyskon kommer inte alltid överens så pappans poäng om att barnen får det lugnare hos honom väger ju också upp.

    Svår sitts, här gäller det att ni som föräldrar inte tänker ur eget själviskt perspektiv utan vad som kan bli bäst för barnen


    De har ju redan tänkt ur själviska perspektiv eftersom de båda valt att flytta flera mil från varandra, först pappan, nu mamman. Mammans val att flytta nu innebär i praktiken att barnen förlorar sin ena förälder. Det är jäkligt själviskt.
  • Limajo
    Anonym (Barnen) skrev 2019-08-10 09:39:00 följande:

    Jag har inte nämnt något om flytten - jag pratar om nu när barnen ska få 1 boende och träffa den andra föräldern varannan helg eller hur dom lägger upp det.


    Min kommentar var egentligen mest riktad mot ts. Jag bara nappade på ditt ordval om att inte vara självisk.
  • Limajo
    Anonym (Jobbigt) skrev 2019-08-11 00:51:38 följande:

    Särbons barn har inte heller börjat skolan ännu och kommer börja förskoleklass dit vart vi flyttar. För särbo blir det 4,5 mil från deras hemstad.. Vi möts på halva vägen. Jag flyttar inte åt andra hållet. Jag flyttar åt ungefär samma håll men lite snett ovanför. Dit dom senare vill flytta ligger dock åt andra hållet och andra sidan staden jag bor i idag.

    Jag vet att vi kommer att lösa detta tillsammans på något sätt så att det blir bra för barnen. Ibland behöver man andras ögon för att kunna tänka 100 ggr extra.


    Det borde räcka med att tänka en gång. Vill jag ordna mitt liv så att mina barn förlorar nästan all tid med sin ena förälder? Ja eller nej?
Svar på tråden Vem bör barnen bo hos?