• CitronTulo

    Misstänkta "självmord/mord" som egentligen är "Gå under jorden"

    Så du menar att fängelsepersonalen, media m.fl. skulle vara med på detta alltså?

  • CitronTulo

    Det är väl förresten just när man "bränt alla broar" man ser självmord som en utväg, oavsett om man är känd eller ej?

  • CitronTulo
    Anonym (Konspiration?) skrev 2019-08-10 21:23:03 följande:

    I det fallet med miljardären tror jag att han har många mäktiga vänner, ja. Är du inte medveten om att rika, mäktiga personer med rika vänner kan få många fördelar och kan ta vägar som är stängda för andra?


    Absolut, och påstår inte att du har fel! Men varför skulle personen INTE verkligen tagit livet av sig, sånt händer vettu..
  • CitronTulo
    Anonym (Konspiration?) skrev 2019-08-10 21:35:35 följande:

    För att om man har möjligheten (pengar, kända vänner, kontakter) och är en person som verkar tycka att regler bara är till för andra, samt har ett stort ego- är sannolikheten högre för "identitetsbytar-scenariet". Att personer som har möjlighet att överleva och starta om gör det- det händer, vet du.


    Händer också att även rika, mäktiga och kända personer tar livet av sig, även de kan bli deprimerade serru..
  • CitronTulo
    Anonym (Konspiration?) skrev 2019-08-10 21:53:13 följande:

    Sannolikhet, läs på lite om sannolikhet. Har man möjligheter, resurser och samvete nog att byta identitet istället för att aldrig mer finnas på denna jord- är sannolikheten större för det alternativet, förstår du.


    Lämna gärna källa på det du påstår.. annars så kan du ju fortsätta att sitta på din kammare och hitta på konspirationsteorier..
  • CitronTulo
    Anonym (Konspiration?) skrev 2019-08-10 22:35:48 följande:

    Länka till att det är så som du påstår. Annars kan du sitta där, anonym på din kammare och bara provocera och vara kärring motvalls (kanske din paradgren?).

    Tips till dig, om du inte vill diskutera om konspirationsteorier ska du inte ödsla tid på att kommentera i just en sådan tråd.

    Både på mitt användarnamn och titel var jag mycket tydlig med att detta handlade om JUST konspirationsteorier. Klarar du inte att förstå det ska du nog ligga lite lågt.


    Du verkar ju inte riktigt stabil.. vad blir du så förbannad på? Varför starta en diskussionstråd om konspirationsteorier om du inte kan hantera att bli ifrågasatt?
  • CitronTulo
    Anonym (Konspiration?) skrev 2019-08-10 23:22:03 följande:

    Själv verkar du vara en riktig klippa som går in på trådar du uppenbart inte kan hantera, gång på gång, fast det säkert finns en massa andra trådar som borde intressera dig mer.

    Eller är detta den mest intressanta tråden, eftersom det är hit du återkommer gång på gång?

    Fast du inte ens verkar vilja diskutera det som tråden är skapad för att diskutera?

    Du verkar ju ha ett tråkigt liv som inte kan hitta på annat än att gång på gång gå in på en tråd du inte ens vill diskutera det som ska diskuteras. Eller har du fortfarande inte förstått trådens syfte?


    Tagga ner innan du får hjärnblödning..

    Så du startar en diskussionstråd där ingen får ifrågasätta det du påstår? Väldigt begåvat..
Svar på tråden Misstänkta "självmord/mord" som egentligen är "Gå under jorden"