• IceKitten

    Misstänkta "självmord/mord" som egentligen är "Gå under jorden"

    Inte för att spräcka din bubbla men... Det är ytterst sällan man läser om självmord i medierna just för att det är ett självmord.

    Det finns hårda etiska regler kring detta då ett självmord lätt inspirerar till flera självmord. Alltså pratas det så lite som möjligt om just det. Och absolut inga detaljer...

  • IceKitten
    Anonym (Konspiration?) skrev 2019-08-10 21:27:26 följande:

    Inte för att spräcka din bubbla men.............. Att det rapporteras om kända, rika personer är ingen ovanlighet. Att det rapporteras om självmord är heller ingen ovanlighet. Att det rapporteras om kända miljardärer som begått hemska brott är ingen ovanlighet, snarare något som säljer tidningar.


    Ja och allt det där har jag även läst om i medierna. Däremot beskriver de ytterst sällan hur ett självmord faktiskt har gått till, vilket var vad du efterfrågade. Så din poäng är?

    Dessutom, angående Skråmo. De var religiösa fanatiker. De hade säkerligen hellre sett att deras barn dog i det heliga kriget och kom till himmelen än att de får växa upp som otrogna i Sverige...
  • IceKitten
    Anonym (Enskog) skrev 2019-08-12 19:40:53 följande:

    Ju mer man hör om epstinfallet, desto mer säker blir man på att det är något mystiskt med detta. Det skulle ju kunna vara mycket mer välplanerat än man tror.

    Tex att de bytte ut/smugglade ut honom redan för några veckor sedan, för att han på så sätt lugnt skulle kunnat lotsas till en plastikkirurg (innan de riktiga konspirationen drog igång o folk blir mer vaksamma).

    Efter det, ny identitet o privatplan till annat land, i säkerhet.

    Lite väl "perfekt" med tex fotot, "självmordet", övervakningskamera som så lägligt "gick sönder", cellkamraten som flyttades, suicid watch som togs bort osv osv.

    Underskatta inte pengars makt..... får han ny identitet på detta sätt kan alla de andra rika förövarna i nätet pusta ut- epstin kommer aldrig avslöja dem, för då skulle han samtidigt avslöja sig själv o få livstid. Så, win-win för alla rika förövare. De "enda"som förlorar är de trasiga, ofta fattiga offren....


    Om det finns någon konspiration som är värd att prata om så är det inte att han har blivit utsmugglas. Utan att han antingen har mutat vakterna för att kunna begå självmord eller att någon utifrån har sett till att han begick det.

    Så länge han lever är han en fara för sin kumpaner och trådar ska klippas vid roten.
  • IceKitten
    Anonym (Enskog) skrev 2019-08-12 20:16:45 följande:

    Så länge han har allt att förlora på att avslöja sig själv (livstids fängelse eller värre) kommer han inte att avslöja vare sig sig själv eller någon annan.


    Folk gör korkade saker... Dricker för mycket och råkar avslöja sitt riktiga namn för bartendern, berättar sanningen för älskarinnan, avslöjar kunskaper som personen inte bör ha, får cancer och ett plötsligt samvete...

    Är du rik, mäktig och skrupellös så tar du inte den risken. Du tar heller inte den risken att fängelsevakten (och alla andra man skulle behöva muta) ska hålla tyst om något så stort. Dead men can't talk.
Svar på tråden Misstänkta "självmord/mord" som egentligen är "Gå under jorden"