Inlägg från: Anonym (EN) |Visa alla inlägg
  • Anonym (EN)

    Ta på sitt eget kön under sex?

    Anonym (Zig Natur) skrev 2019-08-11 15:59:52 följande:

    En liten fråga hur ni gör under sex med partner.

    Tar ni på er själva (på könet då alltså) under sex och i så fall i vilket syfte?

    Är det för njutning, att kåta upp sig själv och/eller partnern

    Eller bara för att underlätta, tex penetrering

    Eller inte alls?

    /Farbror Zig


    Tar absolut på mig själv under sex, både för att min man och jag tycker att det är hett och under penetrering pga av att jag precis som majoriteten av kvinnor inte kommer av enbart penetreringen. Jag smeker antingen själv eller så har vi med tex en mini-wand. Har alltid smekt mig själv ända sedan första gångerna, ingen har tyckt att det har varit något konstigt.

    Har då svårt att förstå de som vägrar att göra det, jag är kåt och vill komma tillsammans med min man. Får sjukt sköna kombinerade orgasmer på detta viset
  • Anonym (EN)
    Anonym (Inte) skrev 2019-08-13 12:01:50 följande:

    Förlåt men varför ens ha sex om du ska använda sexleksaker? Som att snoppen inte duger typ,


    Du är ju enbart tragisk. För att det tillför njutning. Du får ju inte ens orgasmer under sex så du har ju ingen aning. Stackars din partner.
  • Anonym (EN)
    Anonym (Zig Natur) skrev 2019-08-13 23:36:08 följande:

    Jag vet inte hur jag ska uttrycka mej för att du ska förstå Nej, med "röra sig själv" menar jag forfarande inte att smeka sig för njutning skull, och jag startade inte tråden för att jag specifikt vill att min sambo ska föra in kuken åt mej, jag startade tråden för att se hur vanligt det är att kvinnor ser sitt eget kön som något man inte ens vidrör själv, i detta fall under sex med partner, och vad anledingen är till det, Är det för att det är skamligt och oanständigt? Är det för att de anser att endast mannen ska vara aktiv, lathet? Eller vad? Och åter igen, detta avser INTE onani, smekning, njutning. utan rent praktiska situationer (Med tanke på svaren misstänker jag att majoriteten har missuppfattat just det)


    Har aldrig i mitt 43-åriga liv varit med om att behöva hjälpa kuken in med händerna. Har aldrig träffat någon man som har problem med det. Kan ha hänt några ggr vid analsex att jag styr in den men inte vaginalt.

    Tar dock gärna och ofta på mig själv under tiden
  • Anonym (EN)
    Anonym (Kvinna 35) skrev 2019-08-14 16:21:30 följande:

    Tar gärna på mig själv under. Varför inte? Gör inte min partner det för mig tar jag självklart ansvar över min egen orgasm/er. Vissa störs enormt medans andra tänder på det. Män i sista kategorien är klart trevligare att ha att göra med.


    Klokt, precis samma här. Har aldrig träffat en man son har tyckt att det är något negativt, tvärtom
Svar på tråden Ta på sitt eget kön under sex?