Inlägg från: Anonym (Fia) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Fia)

    Ta på sitt eget kön under sex?

    I min nuvarande relation rör jag inte mig själv under sex, men tidigare har jag gärna gjort det. Min man förväntar sig att jag ska smeka honom tills han är stenhård och sen är drt penetrering som gäller. Själv smeker han mig lite förstrött på höften och tror att det ska räcka för att få mig upphetsad. Eftersom jag nätt och jämnt har börjat fundera på att kanske bli kåt så krävs det rätt mycket krångel för honom för att komma in i mig. Så ts situation låter rätt bekant för mig. Jag har tröttnat totalt på detta så har unte längre sex med honom och håller nu på att separera.

  • Anonym (Fia)
    Anonym (Zig Natur) skrev 2019-08-13 23:36:08 följande:

    Jag vet inte hur jag ska uttrycka mej för att du ska förstå Nej, med "röra sig själv" menar jag forfarande inte att smeka sig för njutning skull, och jag startade inte tråden för att jag specifikt vill att min sambo ska föra in kuken åt mej, jag startade tråden för att se hur vanligt det är att kvinnor ser sitt eget kön som något man inte ens vidrör själv, i detta fall under sex med partner, och vad anledingen är till det, Är det för att det är skamligt och oanständigt? Är det för att de anser att endast mannen ska vara aktiv, lathet? Eller vad? Och åter igen, detta avser INTE onani, smekning, njutning. utan rent praktiska situationer (Med tanke på svaren misstänker jag att majoriteten har missuppfattat just det)


    Jag håller med de andra kvinnorna, har aldrig varit med om att behöva sära på blygdläpparna för att mannen ska kunna hitta rätt eller komma in. Det låter jättekonstigt!

    Och anledningen till att jag låter bli att röra mig själv i nuvarande förhållandet är mannens lathet, eller snarare hans självupptagenhet. Han vill att jag ska smeka och tända honom men han smeker inte tillbaka, dvs han vill att jag ska göra hela jobbet på egen hand. Och det har lett till att jag gör allt på egen hand medan han befinner sig någon annanstans, det är mer njutbart för mig då.
Svar på tråden Ta på sitt eget kön under sex?