Inlägg från: Anonym (B) |Visa alla inlägg
  • Anonym (B)

    Ta på sitt eget kön under sex?

    Anonym (Inte) skrev 2019-08-12 12:58:10 följande:

    Ja min kille tror också jag får orgasm varje gång, lätt att fejka som kvinna, bara så du vet...


    Inte särskilt lätt om man känner sin partner väl och är lyhörd. Är det däremot mer tillfälliga ligg eller man har en man som inte är så observant av sig är det säkert enkelt.
  • Anonym (B)

    Vad TS menar är väl att om kvinnan i princip är helt passiv i sängen så kan det bli onödigt krångligt med sex. Är hon t ex upphetsad men inte tillräckligt våt kan det hjälpa att smeka sig själv på samma sätt som mannen kanske får ta några handtag emellanåt för att kuken ska förbli hård. I vissa ställningar är det lättare om hon särar ordentligt eller styr in kuken, t ex om man ska ha analsex eller om kvinnan rider mannen. Även när man skedar kan det beroende på fysik och ställning ibland vara svårt att alls se vad man gör då rumpan kommer emellan.

    Jag ser inte vad som skulle vara konstigt med det. Sex är ett samspel och fungerar mycket bättre om båda gör vad man kan för att det ska fungera bra. Däremot i ditt fall TS tror jag mycket av problemet ligger i att hon inte blir tillräckligt våt, så länge hon är det borde det åtminstone i vanliga ställningar som missionären inte alls vara svårt att hitta in.

Svar på tråden Ta på sitt eget kön under sex?