Inlägg från: Anonym (Yep) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Yep)

    Ta på sitt eget kön under sex?

    Jag kan ta på mig själv ibland i vissa ställningar, typ om jag ligger på mage och gnider klitoris mot min hand, eller mot en vibrator som jag håller om han har svårt att nå med sin hand (känns bättre med hans hand).

    Kan smeka på mig som förspel om han tänder på att se det men det ger mig ingen njutning i sig, isf bara att se hans upphetsning av det. Som någon beskrev som att kittla sig själv, funkar inte (jag kan inte heller onanera med händer, bara sexleksaker).

    I öppnare ställningar tex på knä bakifrån så tar jag aldrig på mig själv.

    Däremot så öppnar jag upp och det innebär att sära på inre blygdläppar för jag har ganska stora. Även om jag är ordentligt våt så klistrar de ihop lite. Oftast räcker det med att göra det en gång så vätan liksom rinner ner emellan för att det ska funka av sig själv sedan. Är killen oerfaren så brukar jag föra in den första gångerna, sedan kan han göra det själv.

    Jag tar ansvar för egen orgasm men det är genom att gnida klitoris mot hans kropp under själva penetrerande sexet, funkar bra i tex missionär om man lyfter höfterna och i ridställning om man böjer ner överkroppen. Kommer han före mig så böjer jag mig ner efter och gnider mot blygdbenet typ (heter det så på killar?) med honom fortfarande i mig men mjuk tills jag kommer. Tycker det känns riktigt skönt när han är mjuk och msn är full med sperma.

Svar på tråden Ta på sitt eget kön under sex?