• Tr0ust

    Ägglossning 9-10/8-2019

    viljaa skrev 2019-08-18 12:30:50 följande:

    Tänkte låta analystjejerna där avgöra det hahah!! Jag vet nämligen inte. Tror det är neg. Det var ju det jag tog igår morse.

    Uppdatering: jag gick ju ut igår med mina vänner och drack lite. Asså verkligen jättelite. Men mår spyilla idag så det kan ju inte vara bakfylla. Tänk om det är ett gravtecken? Ont på högersidan i magen också. Där jag har haft mest stickningar osv.


    Hoppas att det är en bebis då :)
  • Tr0ust
    Cheneyney skrev 2019-08-19 07:23:11 följande:

    Brösten hade igår börjat bli lite mindre ömma vilket fick mig att tro det inte blivit något denna gången heller. Fick även en svagt färgad flytning igår kväll och idag hade tempen droppat rejält. Hoppet är ute för denna månad och jag inväntar väl mensen nu.

    Får bli 7e gången gilt nästa månad...


    Men lillevän. Ge inte upp :)
  • Tr0ust
    viljaa skrev 2019-08-19 07:17:23 följande:

    Kan ni bara säga vad ni tror?!? Vågar inte lita på mina egna ögon


    Grattis Viljaa! Du är gravid! :)
  • Tr0ust
    viljaa skrev 2019-08-18 13:06:12 följande:

    Hoppas också det :) hur går det för dig? Några nya symptom?:)


    Jag spydde imorses :/ vet inte om det är för tidigt. Jag har alltid spytt med mina flickor och mått illa ganska länge in i graviditeten.. Men inte så här tidigt? Jag ska testa mig imorgon eller på onsdag. Jag testade mig aldrig imorses, då jag så att jag skulle hålla mig ;)
  • Tr0ust
    viljaa skrev 2019-08-19 08:08:12 följande:

    Tack!!! Vågar verkligen inte hoppas ändå. Vill bara spola fram tiden ett par dagar. Men idag tänker jag vara gravid, så får vi se hur strecket är imorgon eller om jag ska ta nån annan typ av test idag!!


    Hahaha ! Du är gravid gumman. Det är bara att vara lycklig :) stort grattis!
  • Tr0ust
    viljaa skrev 2019-08-19 08:08:12 följande:

    Tack!!! Vågar verkligen inte hoppas ändå. Vill bara spola fram tiden ett par dagar. Men idag tänker jag vara gravid, så får vi se hur strecket är imorgon eller om jag ska ta nån annan typ av test idag!!


    Har du testat med CB digitala än?
  • Tr0ust
    Planerar2020 skrev 2019-08-19 18:45:38 följande:

    Håller nog på att bli knäpp är hemma... Har tusen symtom sedan, vad jag tror var äggfästningen.

    Humörsvängningar, mängder av acne, molvärk varje dag, nu stick nere i underlivet  Men såklart fortfarande negativt på gravtest. Ska se om jag klarar av att hålla mig med att testa till lördag men ytterst tveksamt. Testar väl igen imorgon bitti  Om jag inte är gravid så vette sjutton.


    Jag har också molvärk till och från glömde skriva det i meddelandet ;) då är det något fel på testen ? Erkänn?!!! Haha
  • Tr0ust
    PelloBello skrev 2019-08-19 19:11:50 följande:

    Känner med dig. Känns som man antingen börjar bli väldigt väldigt sjuk men det tar evigheter innan det bryter ut, eller att man kommit i väldigt tidigt klimakterie. Haha.

    Jag har mått illa en hel del, ont i brösten, molvärk sedan äl som senaste dagarna känns mer brännande/kittlande. Feberkänsla, yrsel, trötthet, ont i ryggen, lustig känsla i hela kroppen.

    Testa tokblankt igår på bim-4 med testa tidigt.

    Om psyket gör allt detta så vette tusan om psykolog kanske är nästa steg. Haha


    Jag har också feber känsla fastän jag har bara 37,2 !! Hur sjukt!? Molvärk, trötthet (dock inte så mycket idag) ont i ryggslutet, och illamående och imorses spydde jag med. Men varenda jävla gravtest är så negativt det bara kan bli. Det måste vara fel på de :) haha !

    Tog ett testa tidigt som.mäter 6 dagar innan väntad mens jag är på bim -8 idag. Den mäter bara 5 mIu/ml hcg men icke.på mig ! I guess im not pregnant! :(
Svar på tråden Ägglossning 9-10/8-2019