Inlägg från: Anonym (stackars) |Visa alla inlägg
  • Anonym (stackars)

    Ni som är otrogna hur känns det?

    Anonym (Q56) skrev 2019-08-13 08:41:49 följande:

    Känns fantastiskt.

    Ger livskvalitet.

    Har det bra med min man men han är bättre på att klippa gräs och måla hus än på att tillfredsställa kvinnor.


    Så mannen är bara din hushållerska m.a.o?
  • Anonym (stackars)
    Anonym (Suck) skrev 2019-08-13 10:33:46 följande:
    Och fascinerande att sex är så viktigt för så många att man anser att man absolut måste ha ensamrätt på det. Missförstå mig rätt, jag tycker att det är fel att vara otrogen pga att det innebär ett svek mot den man säger sig älska. Men jag tycker samtidigt att det är en jävligt märklig inställning att man anser sig ha rätt att förneka sin partner någon annan än en själv. Nu är det ju dock som det är, vi känner alla på olika sätt, och det måste man respektera. 
    Hur vet du att de anser sig ha rätt att förneka sin partner någon annan än sig själv, om partnern inte ens fått frågan? Det är det som är själva kärnan i det hela. Att det är rejält fel att ta sig rätten över den andres huvud.

    Din partner har inte rätt att förneka dig att vara med någon annan. Men å andra sidan har du inte rätt att förneka din partner att lämna dig av den orsaken. Eller hur?
  • Anonym (stackars)
    Anonym (Etik) skrev 2019-08-13 23:52:20 följande:
    Det verkar inte riktigt som min tes går fram riktigt märker jag.

    Jag säger ju just det, att det logiskt rätta är givetvis som du säger, men i verkligheten är det inte så enkelt.

    Det är en klassiskt äta kakan och ha den kvar.

    Man har sitt trygga förhållande (med allt vad det innebär) man trivs i, och sexet löser man på annat håll.

    Båda är nöjda med livet.

    Men om man nu ska vara helt ärliga i förhållanden, så om jag tex berättade för min fru att jag egentligen inte tänder på hennes kropp längre, skulle hon ta det väldigt hårt, och jag vet att hon skulle må oerhört dåligt av det.

    Så jag håller god min, då det är så mycket annat som är bra i vårt förhållande, tom sexet är långt bättre än de flesta har i långa förhållanden.

    Men jag borde kanske vara ärlig och själv låta henne avgöra om hon vill leva med någon som inte tänder på henne eller hitta någon annan.

    Eller så besparar jag henne den vetskapen...
    Hon lever med en person som inte tänder på hennes kropp. Borde hon inte få möjligheten att hitta någon som gör det då? Det kommer finnas andra som kommer se hennes kropp som sexig och vacker, men hon ska alltså undantas den lyckan för att du spelar ett spel?
Svar på tråden Ni som är otrogna hur känns det?