• misil

    Ni som är otrogna hur känns det?

    Fascinerande att sex är så överordnat för många,så att ljuga,bedra och såra andra människor är helt okej.Ett beteende man svårligen skulle acceptera av t,ex vänner.

  • misil
    Anonym (Suck) skrev 2019-08-13 10:33:46 följande:
    Och fascinerande att sex är så viktigt för så många att man anser att man absolut måste ha ensamrätt på det. Missförstå mig rätt, jag tycker att det är fel att vara otrogen pga att det innebär ett svek mot den man säger sig älska. Men jag tycker samtidigt att det är en jävligt märklig inställning att man anser sig ha rätt att förneka sin partner någon annan än en själv. Nu är det ju dock som det är, vi känner alla på olika sätt, och det måste man respektera. 
    Jag är sexpositiv och anser att det inte är fel med öppna förhållanden,pollyförhållanden eller om män och kvinnor vill gå på swingerklubbar och t,ex ägnar sig gangbangs osv så länge alla parter är införstådda och gett sitt medgivande.
    Att ägna sig åt otrohet är inte att vara sexpositiv utan snarare sexnegativ enligt mig.
  • misil

    Ja det är väl inte alldeles ovanligt att den som är otrogen själv är väldigt svartsjuk av sig och inte skulle acceptera att partnern är otrogen.
    Självklart är det lätt att skriva på ett anonymt forum att eftersom man själv är otrogen så skulle man vara okej med att partnern är det,men så ser det ofta inte ut i verkligheten.

Svar på tråden Ni som är otrogna hur känns det?