• Emmiealina

    Vi som vill snacka ägglossningstester. Svaga/starka ?

    Visst räknas detta som ganska starkt? De har ökat lite i styrka vare dag. På CD 15 just nu så då kanske det blir ägglossning idag eller imorgon?

  • Emmiealina
    ensamärstark skrev 2019-10-21 11:11:44 följande:

    Tror inte på ägglossning idag eller imorgon. Testet är inte positivt ännu och det tar 24-48 timmar efter positivt test att ägglossning sker


    Tack för svar! Men vad tokig upplösningen blev på bilden, strecket är mycket starkare i verkligheten. Sambon undrade just om han kunde få vilodag idag så då kan jag berätta att vi kör imorgon istället ;) bra om det finns lite spermier innan ägglossningen också.
  • Emmiealina

    Tror jag missade stegringen...trots att jag testat minst två gånger per dag.

    Den översta är från igår kväll. Den andra från idag kl 8. Den tredje från kl 11 (stegring) och den sista från kl 17 idag.

    Visst hade jag positivt någonstans efter kl 11 idag? Eller kan jag haft positivt inatt och så var det svagare kl 8 imorse pga att jag precis gått upp då? Tror man ska testa när kroppen varit vaken ett tag för säkert resultat.

    Dock har jag haft vita loationflytningar hela dagen och stängd låg tapp. Flytningarna brukar komma direkt efter ägglossning så känns som att ägget släppt redan....vi hade sex idag kl 18 för säkerhetsskull...

    Dumt om flytningarna kommer direkt när ägget släppt eftersom ägget ändå ska vara befruktningsdugligt i ett dygn men flytningarna gör det svårare för spermierna att ta sig fram....hmmm många tankar här!

  • Emmiealina

    Om jag endast ser till testerna jag tagit vid samma tidpunkt, ungefär halv 11, de tre senaste dagarna så ser de väldigt lika ut...på kvällarna verkar de ljusna. Ska jag räkna som att testet ännu inte varit positivt då?

  • Emmiealina
    ensamärstark skrev 2019-10-22 23:22:23 följande:

    Det stämmer, ännu är det inte positivt.

    Min ÄL tester är alltid starkast runt 9 på fm. I


    Nu har jag bara ett streck så jag tror stegningen varit och att jag missat den....såhär såg strecket ut idag samma tid som de andra med ganska starkt streck
  • Emmiealina

    Ägglossning för 7 dagar sen. Senast i onsdags visade ÄL-test helt blankt efter stegring förra helgen. Kan det vara så att detta visar på tidig graviditet? Gravtest säger såklart negativt änsålänge...har även jättemycket genomskinliga flytningar idag men tappen är tokstängd och hård. Hur hade ni tolkat detta? Mina ältest brukar vara supersvaga efter äl och sedan blanka fram till mens...Om inte kroppen ägglossar igen men det känns ju konstigt när tappen är stängd?

    Någon som varit med om att ÄL test varit ganska starkt en vecka efter ägglossning?

  • Emmiealina
    Emmiealina skrev 2019-10-27 16:54:57 följande:

    Ok strecket blev supersvagt då bilden laddades upp men är nästintill lika starkt i verkligheten.


    Menade såklart ?nästintill lika starkt som kontrollstrecket?.
  • Emmiealina
    Soligtochfint skrev 2019-10-31 09:44:02 följande:

    Är det här en bra LH stegring? På testet jag gjorde idag är teststrecket lite svagare än kontroll strecket, betyder det att ägget har släppt då? För att lh har börjat sjunka igen?


    Inte säkert att ägget har släppt bara för att LH börjat sjunka. Stegringen är bara en signal att ägget är moget för att släppas. För mig blir ägglossningen vanligtvis 1-2 dagar efter den första stegringen.
Svar på tråden Vi som vill snacka ägglossningstester. Svaga/starka ?