• Anonym (P)

    Hur ska jag tänka?

    Vart vill du komma med er relation då? Om ni setts från och till i flera år, känns det som att du vill fortsätta ha det så, eller vill du bli seriös? Kan ju vara svårt att bibehålla intresset så för någon som man man bara träffar eller hörs mer sporadiskt med, tänker jag.. Risken att någon hittar någon annan under vägen är också rätt stor. Så om han bara vill ses lite då och då, är du okej med det eller känns det jobbigt? Om inte motparten vill ge något närmare besked/inte prioriterar en som man önskar så får man oftast själv ta något slags beslut, att lämna eller inte. Det är min erfarenhet iaf..

  • Anonym (P)

    Ja, det är ju det normala. Så att säga att man är intresserad men i praktiken inte göra något är väl svaret du behöver.. Handling väger mer än ord. Att du upplever att han inte vill träffa dig känns kanske jobbigt för att du inte upplevt det tidigare?


    Anonym (ts) skrev 2019-08-14 01:22:50 följande:
    Håller med dig helt. Har gått vidare flera gånger. Haft relationer med andra men som inte varit helt 100 av andra skäl. Men de har alltid velat träffa mig. Antar att det är det normala när man tycker om varandra.. ;/
Svar på tråden Hur ska jag tänka?