Inlägg från: Anonym (man2) |Visa alla inlägg
  • Anonym (man2)

    otrogen sambo

    1) Hur kan man göra så? Bevisligen finns det många som kan det, och oftast rättfärdigar det det för sig själva genom att skylla på något eller någon annan.

    2) NEJ du kommer aldrig få ett svar eller en ursäkt, däremot kommer du få massor med borförklaringar och få höra att allt är ditt fel (se punkt 1)

    3) Sluta fundera över varför och vad hon tänker och hoppas på en förklaring eller en ursäkt, det kommer du aldrig få. Inse att hon inte är rätt person för dig och var glad över att du fick reda på det för annars hade hon fortsatt med det och du hade gått omkring ovetandes.  Nu fick du chansen att ta ett beslut, ta vara på den och dumpa henne, fokusera på dig själv (och dina barn du har några) och bli hel igen, tänk inte på henne, glöm henne helt, varje sekund du ägnar åt att tänka på henne är din förlust och hennes vinst för du låter henne påverka dig och ditt liv. Efter ett tag kommer du må bra igen och träffa en ny och bättre människa.

  • Anonym (man2)
    mi2 skrev 2019-08-16 20:06:48 följande:
    Att komma med anklagelser just efter att jag har kommit på henne är svårt att smällta.
    Som jag sa det har varit upp and downs med högljutt bråk med aldrig våldsamt eller annat.
    Det här uppdagades i januari och jag måste säga att vi har en tonårsdotter som är mest drabbad av det här...
    Vi kom överens om att fortsätta leva under samma tak men att om det ska bli på tal VI igen så måste jag få tid att lita på henne ang grundläggande saker först.
    Fram till nu har inte blivit bättre, hon har inte träffat någon annan, men allting har börjat låta som att det är mitt fel, det hela.
    Jag ångrar att jag inte bröt upp med henne redan i januari.
    Jag håller på att glida ifrån min dotter med...
    Man kan inte lita på henne om hon lovar något och det går inte att komma fram till någon trovärdig deal ang huset eller dottern.
    Jag är ny på sidan så om det finns länkar med hjälp kan ni lägga upp dem här i tråden... tacsam för det
    Förstår att det är svårt att smälta att hon anklagar dig det är inte vad man förväntar sig, alla tror att den andra kommer bryta ihop och be om förlåtelse och vara ångerfulla. Verkligheten är oftast tvärtom, men det vet man inte förrän man upplevt det.

    Som någon annan tagit upp så beror hennes beteende på hennes skuldkänslor, det är hennes sätt att skydda sig själv. Eftersom det är hennes försvarsmur så kommer hon ALDRIG släppa den, det är det enda som skyddar hennes ego från kollaps så den kommer hon aldrig släppa inte ens som många år. Det är något du tyvärr får acceptera, men tro mig innerst inne vet hon mycket väl vad hon gjort.

    Ja det var synd att du inte drog redan då, men det vet man inte då, man tror ju på alla fina ord om att alla kan göra misstag och att man inte ska döma och alla förtjänar en andra chans, etc som oftast människor som saknar erfarenhet av svek slänger sig med. I stort sett alla som själva varit där du är nu skulle hade rådit dig att lämna, men det hade du inte lyssnat på för du var inte redo för det. Been there, done that.

    Så klandra inte dig själv för mycket, man känner sig som en lättlurad idiot och så jävla blåst så det inte är sant, men när du fått lite distans till det så kommer du inse att det är liksom inte fel att lita på en partner, det är tvärtom ganska naturligt att man sänker guarden när man släpper någon nära. Det är snarare hon som missbrukade ditt förtroende.

    Och snälla snälla TS, var inte så i helvete naiv att du tror att en person som bedrar dig och som sen inte ens kan stå för det utan skyller allt på dig någonsin går att lita på? Jag menar vad mer bevis behöver du för att fatta att hon inte är en lämplig partner?

    Sluta fokusera på henne, ert förhållande är redan dött, det såg hon till med sin otrohet OCH hur hon hanterade det efter. Däremot har du kvar ditt förhållande till din dotter,  se till att fixa det praktiska så du får lugnt och ro och lägg all din fokus på den istället. Låt inte ditt ex sabba det med.
Svar på tråden otrogen sambo