• LuciferIV

    Kvinnor 40+, är dom kåtare än yngre kvinnor?

    Det är min erfarenhet.

    Yngre tjejer vill nog ha sex oftare, medans äldre generellt är kåtare när de väl har sex, och som ts skriver, vet vad de vill ha, och vågar stå för det.

    Den sex jag har med kvinnor i 40-årsåldern idag fanns inte på värlskartan med de tjejer jag hade sex med när jag var yngre.

  • LuciferIV
    Nellan12 skrev 2019-08-17 01:26:22 följande:

    Är bara 38 än men helt klart kåtare nu än när jag var yngre. Skulle kunna ha hur mycket sex som helst. Vet vad jag gillar och hunnit experimentera mycket. Kan njuta av sexet på ett helt annat sätt nu än när jag var yngre.

    men det gäller verkligen inte alla. Finns dom som blir som musslor och stänger sig helt ???? har många såna kompisar.


    Vet du om de var sexuella vilddjur som unga, eller lite mer halvintresserade av sex?

    Dvs har de tröttnat för att de "har gjort allt redan", eller är det ett halvljummet intresse för sex som sen dött ut helt när de blir äldre?
  • LuciferIV
    Anonym (Maskrosen) skrev 2019-08-17 13:35:48 följande:

    Är 55 och vill ha sex varje dag och ibland i flera timmar.

    Lusten ser helt annorlunda ut än förr. Djupare starkare och ja...gillar penetrationen mycket mer. Började efter 35 att få vaginala orgasmer. Efter 45 sprutorgasmer. Så ja mer intresse generellt


    Tror det ligger mycket i självförtroende, att våga njuta, experimentera, och inte fundera så mycket över vad man borde och inte borde göra.

    Samtidigt är det ju inte ovanligt att många helt tappar intresset för sex när man blir äldre, så intressant att det kan skilja så mycket.
  • LuciferIV
    Anonym (Maskrosen) skrev 2019-08-17 14:10:05 följande:

    Har inget speciellt självförtroende heller...

    Men har aktivt jobbbat med det på egen hand. Läst böcker, sett porr för att lära nytt och lära känna min kropp. Har haft lite och dålig sex tyvärr. Men har inte gett upp hoppet.

    Med fel partner blir det ingen utveckling och en del kvinnor tröttnar då på sexet efter hand


    Absolut spelar det roll med vem man lever. Vet kvinnor som är väldigt sexuellt aktiva ocj ecperimenterande men som berätta att för bara några år sen hade hon i princip lagt ner sexet. Det var nått man gjorde i sin ungdom.

    Men så skiljde hon sig, träffade en ny man, och nu lever hon ut.

    Klart du inte ska ge upp, du kommer att hitta någon som matchar dig också.
  • LuciferIV
    Anonym (sju) skrev 2019-08-17 14:14:52 följande:

    Jag tror det beror på vad man har i livet, tex när man skaffade familj.  Just nu har jag små barn, stressar med jobb, dålig nattsömn då ungarna väcker mig, ett gammalt hus som ska underhållas och fixas...inte en chans att jag hinner vara kåt. kanske 50+ när ungarna kommit upp i tonåren och klarar sig själv. 


    Har exakta samma förutsättningar, men massor med sex och sexlust. Det är en fråga om inställning och prioriteringar.
Svar på tråden Kvinnor 40+, är dom kåtare än yngre kvinnor?