Inlägg från: Duckan |Visa alla inlägg
  • Duckan

    Champinjoner i Köttfärssås?

    Jag håller med! Jag föredrar den italienska typen med långkokta körsbärstomater, mycket vitlök och röd chili i. Inte med någon utfyllnad som tex svamp som många har i Sverige.

    Att du föredrar den varianten betyder ju inte alla som gör annorlunda gör fel?
    När min man gör bolognese är det långkok med vin i, lite på "riktigt" som du beskriver det.Om jag gör köttfärssås till min matlåda kan det åka i både champinjoner och grädde bara för att jag tycker att det är gott så och lite utfyllnad passar bra.
  • Duckan
    Finns ju andra rätter som älg är stjärnan i än en köttfärssås som mer dödar smakerna av älg.

    Jag kan inte förställa mig någon värre köttfärssås än en gjord på älg. Huvva!
    Blev bjuden på köttbullar hemma hos en vän en gång i tiden och tog en rejäl tugga och höll på att avlida då familjen glatt säger: Visst är älgfärgsbullar det godaste. NEJ det var det EJ. Visste inte hur jag skulle lyckas svälja det jag hade i munnen samt bli av med resterande bullar på tallriken.

Svar på tråden Champinjoner i Köttfärssås?