Inlägg från: IceKitten |Visa alla inlägg
  • IceKitten

    Champinjoner i Köttfärssås?

    Jag gjorde köttfärssås med champinjoner, morot, gul lök och krossade tomater i dag. Jättegott :)

    I helgen ska vi göra "äkta" italiensk pizza med endast tomatsås, mozzarella och parmesan.

    Att variera sin matlagning lite är inget fel, fusion-food är något av det godaste som finns. Testa saag paneer fast med fetaost istället, helt underbart :)

  • IceKitten
    sextiotalist skrev 2019-08-22 11:11:09 följande:

    Och jag säger tvärtom, ketchup förstör, stekta champinjoner i lyfter.


    Håller med. Ketchup dödar all smaker vilket gör det den perfekta komponenten till en redan förstörd köttfärssås. Champinjoner tillför umami vilket oftast är vad som saknas när folk tycker att rätten saknar "någonting" men inte kan komma på vad...
Svar på tråden Champinjoner i Köttfärssås?