Inlägg från: Anonym (E) |Visa alla inlägg
  • Anonym (E)

    Sexlust kvinna & man

    Det är ungefär lika men med skillnaden att mannens är mer konstant- han kan alltid tänka sig sex. Och kvinnans är mer varierande mellan - askåt- kan tänka sig sex -inte alls sugen.

  • Anonym (E)
    Anonym (som natt och dag) skrev 2019-08-19 13:13:36 följande:

    Ja + att mannens är riktad till större variation och kan tänka sig sex för sexets skull med många, olika medan kvinnans oftast är riktad till 1 person där känslor utgör största grunden.


    Nej där håller jag inte alls med. Sexlust har inget att göra med huruvida man är monogam eller ej. Och monogami är inte heller kopplat till kön.

    Ang ditt tidigare inlägg om onani så har du också fel, oftast onanerar även kvinnor som inte har eller vill ha sex med sina män. Det är sällan sexlusten som är problemet utan själva det heterosexuella sexet. Kvinnor kommer betydligt oftare och lättare av onani.
  • Anonym (E)
    Anonym (Bio) skrev 2019-08-20 21:50:51 följande:

    Självklart spelar biologi in. Mannen har hypotetiskt sett möjlighet att föra sina gener vidare varje dag, dessutom med med flera kvinnor samtidigt. Medans kvinnan bara kan föra sina gener vidare under några dagar per månad. Och max 1,3 barn per år.

    Biologiskt sett har mannen större chans att "vinna" genom att vilja ofta. Kvinnan däremot har större chans till jackpot genom att vara kräsen och släppa till till rätt man i rätt ögonblick.


    Med samma argument så skulle jag vilja påstå att kvinnor tjänar på att knulla ofta eftersom det då är otroligt mycket större sannolikhet att en spermie finns inne i livmodern när ägget släpper.
Svar på tråden Sexlust kvinna & man