Inlägg från: HSOF |Visa alla inlägg
  • HSOF

    Idol 2019

    Bunny on speed skrev 2019-10-20 22:56:46 följande:

    Jag gissar Rolling Stones, Beatles, Spice Girls etc!


    Spännande :)
  • HSOF

    Tusse ligger nog bäst till så här långt. Han Ligger på en annan nivå än de andra. Men han kan få bra motstånd av Freddie och Maddeleif om de hinner blomma ut. De besitter troligen mest potential av de övriga.

  • HSOF

    Kim var som vanligt en nivå under de övriga. Höll på att häpna när de var så positiva till hans framträdande som i mina öron var falskt och väldigt skrikigt. Däremot verkar de inte gilla Maddeleif som fick massiv kritik och höra

  • HSOF

    Kim var som vanligt en nivå under de övriga. Höll på att häpna när de var så positiva till hans framträdande som i mina öron var falskt och väldigt skrikigt. Däremot verkar de inte gilla Maddeleif som fick massiv kritik och höra att hon sjöng surt. Visst hon var väl inte felfri men även om låtvalet var konstigt så var det ändå en helt okej insats.

    Bäst ikväll var nog Freddie som verkligen fick till det ikväll.

  • HSOF
    Johannus skrev 2019-10-25 22:44:47 följande:

    Oj du gillade Freddie ...Jag fattade inte alls hans låt....I kväll var inge så där super bra.


    Han var ju magisk. Och nu sitter han löst??
  • HSOF

    Tyvärr styr Juryn vad som sker. Maddeleif är den bästa tjejen som finns kvar även om hon gjorde ett konstigt låtval ikväll.

  • HSOF
    Johannus skrev 2019-10-25 22:57:50 följande:

    Tror att låtvalen gör vilka som siter säkert......OK i kväll är jag nöjd då mina sitter säkert.


    Nä helt sjukt att Freddie som var bäst ikväll hängde löst och trist att Maddeleif fick lämna även om hon tjejen med mest potential för att bli idol 2019.

    Kim klarade sig åter igen även om han var sur genom nästan hela framträdandet och Gotte är heller inte någon idol. Mer den nya Brolle kanske..
  • HSOF
    Johannus skrev 2019-10-26 00:38:47 följande:

    I mina ögon var inte Freddie bra, men att Maddelief åkte var underligt....

    Kim var inte bra i kväll dock var jag glad att han var kvar.

    Gotte gillar jag och vad som än sker så hoppas jag han går hela vägen.

    Det är folket som väljer så vi kan inte göra mer än att antingen rösta eller gilla läget.


    Att Maddelief skulle åka ut var redan klart för mig när Kitsti gav henne obefogad kritik och samtidigt som de gav Kimi beröm. Vilket för mig var helt osannolikt. Men det ligger nog väldigt mycket i det som Maddeleif sa som avskedsreplik. Att hon hoppares att Juryn nu kunde sluta att ha sina favoriter och istället vara mer ärliga med sina bedömningar.

    Det Freddie gjorde var helt sjukt bra, alltså musikaliskt, sedan tyckte jag han blivit mycket mer närvarades på scen, något som vart lite hans problem tidigare.

    Nä går Gotte till final så ser jag nog inte finalen. Trodde han skulle åkt ut redan i kvalveckan om jag är helt ärlig. Han är redan det han är och det är en entertainer till folkparkerna även om de knappt finns kvar i dagens Sverige.
  • HSOF
    Baren skrev 2019-10-26 19:50:11 följande:

    Tror Maddelief hade kunnat bli riktigt bra.

    Tycker Kim eller Gotte skulle åkt.


    Håller med!
  • HSOF
    Johannus skrev 2019-10-27 01:29:34 följande:

    Håller med om att juryn inte ska ha favoriter över huvud taget för då kan dem säga nåt som alla röstare ute i landet tar efter. 

    Mig berörde inte Freddies låt alls, förresten så var det inte några låtar som berörde mig i kvällens Idol.

    Vi gillar så olika och jag önskar att Gotte går till final med Astrid, Kim och Christoffer.

    Men det är flera veckor kvar innan final och många åker ut innan dess vare sig vi vill eller inte.


    Självklart har vi olika smak men idol är ju ändå idol. Inget ont om Gitte som är en entertainer av rang som jag tidigare skrev eller Astrid som har en väldigt nischad men spännande stil. Men om de är pop-idoler? Nä de är de nog inte, fel forum för dem helt enkelt.

    När det kommer till Kim så räcker han tyvärr inte till även om jag älskar rock. Han är inte helt där tyvärr. Kan inte sluta att jämföra med Erik Grönwall och Chris Kläfford där!

    Christoffer har jag lite svårt för då han är lite för mycket teater apa. Det är nog det han ska hålla på med istället även om han nog egentligen besitter en väldigt bra röst.

    När det kommer till Freddie så kan jag hålla med dig lite på att det är just utstrålningen och den där extra beröringsbiten som han inte helt har haft. Men tyckte han gjorde stora framsteg där nu sist. Samtidigt som han är den skickligaste vokalisten i hela startfältet. Sån grym sångare. Han behöver nog bara rätt coachning. Något har tycker vart si och sådär med i år!

    Jag står fortfarande fast vid Tusse som vinnare, även om han var något blek nu sist. Men han har allt som krävs för att bli en pop-idol.
Svar på tråden Idol 2019