• Anonym (Usch)

    Sambon stöttar inte mig alls

    Blir så j-vla trött på män när jag läser sånt här. Det är alltid männen som är egoistiska barnrumpor som bara bryr sig om sig själv när deras flickvän försöker och försöker. 

    Du får såklart dumpa babyn om han inte kan ta sitt ansvar som partner och stötta upp! Någon som drar ner en när man redan är låg är mao en belastning.

  • Anonym (Usch)
    Anonym (suck) skrev 2019-08-19 22:04:50 följande:
    Jag blir precis lika trött på kvinnor som inte tar ansvar för sig själva och sina liv, sitt mående och sin självkänsla. Alla väljer de relationer de är i. Om man inte lever i en destruktiv relation med fysisk eller psykisk misshandel, så är det faktiskt inte särskilt svårt att packa sina väskor och gå.
    Varför tror du att din åsikt bekommer mig det minsta?
  • Anonym (Usch)
    Anonym (projiceringsspecialisten) skrev 2019-08-19 22:30:20 följande:
    Den verkar ju ha gjort det eftersom du tog dig tid att svara honom, för övrigt anser jag att du har fel eftersom det finns lika många dåliga kvinnor som inte kommunicerar och inte ger ett skit i sitt förhållande medan mannen försöker med allt möjligt, det är lika vanligt åt båda hållen.
    Anse vad du vill, men forskning är rätt tydlig med vilka skillnader som finns mellan män och kvinnor. Vill du diskutera detta med mig föreslår jag att du skaffar kunskapen först att backa upp dina åsikter med. Jag lutar mig tillbaka och inväntar välgrundade svar från "specialisten".
  • Anonym (Usch)
    Anonym (suck) skrev 2019-08-19 22:40:29 följande:
    Oj, jag visste inte att jag var intresserad av huruvida min åsikt bekommer dig eller inte. Jag kan inte se att jag skrivit något om att du måste ta till dig min åsikt, eller ens reagera på den.

    Mitt misstag var nog att jag antog att ett diskussionsforum var till för att diskutera, men jag kan ju ha fel. Om forumet är till för att diskutera så har jag precis lika stor rätt att uttrycka min frustration över vissa beteenden som du har rätt att uttrycka din frustration över andra beteenden.
    Svara inte till mig, citera inte mig. Skriv en egen. Min åsikt står fri utan att behöva kontras av någon lättkränkt man på nätet. Lämna mig nu ifred så tråden kan återgå till ursprungsämnet.
Svar på tråden Sambon stöttar inte mig alls