Inlägg från: Anonym (Hyvel) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Hyvel)

    Sexdrift vs känslor, nyfikenhet vs trötthet, otrohet vs trohet.

    Har ni 2 ett arrangerat äktenskap? Orsak till min fråga är vad du skrev?->

    ?Jag kan inte skilja mig från henne pga många skäl( familjens skull, föräldrarnas stolthet mm...) tycker om henne mycket, aldrig bråkat och varit osams ?

    En kvinna som inte skäller ut sin man då och då finns inte....om hon inte är kuvad på ett eller annat sätt, och om hon är som en död säl i sängen så vill hon helt enkelt inte vara med dig av ett eller annat skäl, skit i föräldrarnas stolhet, prata med din hustru och se vad hon vill, skilj er och bli lyckliga med nya partners om det är vad som behövs.

  • Anonym (Hyvel)
    anonymsoy87 skrev 2019-08-22 17:32:34 följande:

    Om vi har ett arrangerat äktenskap, 50:50 kan man säga. Jorå vi har haft bråk och varit osams men det var bara pga små grejer och vi kunde lösa det så fort som möjligt. Jag har frågat henne flera gånger om hon trivs med mig, vill vara med mig, svarar hon ja. Vad jag antar utifrån hennes beteende är att hon kanske tycker att det är bra mellan oss och det räcker med 3ggr om året. Hur kan jag säga till en tjej att hon är dålig på sex. Då kommer hon art rasa. Jag vill inte att det ska hända


    Alltså vad som menas med arrangerat är att era föräldrar fick ihop er... du pratade om föräldrarnas stolthet.... Alltså är min fråga ?->har ni träffats som två normala personer, eller blev ni bortgifta?

    Om ni blev bortgifta så kanske det förklarar hennes motvillighet, hon hade ju inget val isåfall, då spelar det nog ingen roll hur bra DU är.

    Testa och FRÅGA om hon vill ha skilsmässa, VISA att du är beredd att ge henne vad som helst, och sen acceptera läget, säger hon nej till det, fråga henne vad hon saknar i livet.

    OM ni är 2 normala personer..... Prata med henne, och verkligen lyssna utan att argumentera emot, försök lyssna från flera vinklar.
  • Anonym (Hyvel)
    anonymsoy87 skrev 2019-08-22 21:05:10 följande:

    Nej, vi är inte bortgifta. Vi kände till varandra innan vi gifte oss och vi träffades några ggr. När föräldrarna föreslog om äktenskapet var vi båda okej. Så blev vi ett par. Tack för tipsen vännen, jag prövar det.


    Ärligt talat grabben, om era föräldrar ?föreslog? så är det kört, håll dig ifrån sexet med henne och uppvakta henne som om ni aldrig gift er/haft sex, uppvakta och få henne förstå att hon är din mittpunkt i livet, genom ord, handlingar ..
  • Anonym (Hyvel)
    Anonym (Konsekvenser) skrev 2019-08-22 22:21:33 följande:

    Fast det hjälper ju inte om hon över huvud taget inte är attraherad eller kåt på honom. Hon verkar ha sex med sin bästa vän typ. Vill få det överstökat ungefär.


    Nä det stämmer, men möjligheten kanske finns om hon har valmöjligheter... Men personligen föreslår jag att skita i vad släkten säger och gemensamt besluta för skilsmässa, därefter gå olika håll som vänner.

    Nu har ju båda blivit blåsta på det roliga i uppvaktning och äktenskap.
Svar på tråden Sexdrift vs känslor, nyfikenhet vs trötthet, otrohet vs trohet.