Inlägg från: Anonym (Ellie) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Ellie)

    Sexdrift vs känslor, nyfikenhet vs trötthet, otrohet vs trohet.

    Det låter ju som att ni har ett skitskumt förhållande om ni varit gifta i sju år utan barn och inte kan prata med varandra? Hur kan du tro att din fru är blyg för dig när ni varit gifta i 7 år!!!!!!

    Vad har ni gjort i sju år egentligen?!?

  • Anonym (Ellie)
    anonymsoy87 skrev 2019-08-22 17:08:54 följande:

    Vi har inte skaffat barn än. Vi kunde lösa nästan alla våra problem förutom det här eftersom jag inte vet vad är anledningen till det här problemet. Jag trodde att hon var blyg på början av vårt förhållande inte nu. Vi gjort grejer som andra par umgås med vänner, äta på restauranger, resor ge presenter mm..


    Ni pratar ju inte med varandra!

    Du har ingen aning om vad hon tycker om eller inte tycker om. Att hon blir våt när du fingrar henne behöver inte betyda ett skit för slidan blir våt vid friktion också som ett skydd, tex vid våldtäkt.

    Helt sjukt att ha sex utan kommunikation.
  • Anonym (Ellie)
    anonymsoy87 skrev 2019-08-22 17:38:12 följande:

    Okej, jag vet inte hur jag skulle kunna tydliggöra läget till dig. Vi har pratat och diskuterat men det blir samma sak igen. Det kanske är svårt för dig att förstå. Det är helt okej. Tack ändå vännen


    Jo men jag menar också under själva sexakten. Det låter som att ni pratar om det separat och sen när ni har sex ligger hon stel som en pinne och knäpptyst?!?

    Ja det är svårt för mig att förstå. Jag hade inte vågat ha sex med någon utan att vara helt säker på vad den tyckte om och inte tyckte om.
Svar på tråden Sexdrift vs känslor, nyfikenhet vs trötthet, otrohet vs trohet.