Inlägg från: Fjäril kär |Visa alla inlägg
  • Fjäril kär

    Sexdrift vs känslor, nyfikenhet vs trötthet, otrohet vs trohet.

    anonymsoy87 skrev 2019-08-23 06:11:49 följande:

    Jag förstår vad du menar men är det okej att provköra tjejer innan man gifter sig?


    Det är det som är hela poängen med att dejta och uppvakta någon.

    Man hittar någon som attraherar en på något sätt och man träffas under en längre tid och lär känna varandra, dejtar, har sex osv för att se om man passar ihop. Antingen så funkar det bra och man väljer sen att flytta ihop. Eller så funkar det inte, man gör slut och letar vidare.
  • Fjäril kär
    anonymsoy87 skrev 2019-08-23 11:58:59 följande:

    Tack vännen, jag kanske kommer att försöka ett år till max, om det kommer att funka med mer uppvaktning, bekräftelser och uppskattning, då fortsätter vi annars är det bara att göra slut och leta vidare :) har du själv provdejtat några? Hur gick det? Hur känner man sig när man gör slut?


    Det viktigaste är att hon känner samma sak och inte bara gör dig glad och ställer upp för att du vill. Hon måste vilja själv.

    Jag har varit gift två gånger och jag har dejtat massor. Just nu är jag singel men har sex ibland med någon jag attraheras av.
  • Fjäril kär
    anonymsoy87 skrev 2019-08-23 16:45:49 följande:

    Jorå, vi pratar under själva akten men diskuterar inte när vi ligger. Hon flyttar sig till olika läge när jag ber henne, men aldrig tagit nån initiativ. Ibland vill jag att hon leder men det aldrig hänt. Jag vet ungefär vad hon tycker om och inte , tar reda på utifrån hennes reaktioner men ändå frågar jag henne efter sex när har du blivit mest nöjd under hela akten, då svarar hon, tungan var skönt, fingret var fint idag, snoppen var härligt idag. Så jag antar att hon är nöjd. Det är därför jag inte förstår varför jag inte får nåt i gengäld. Försöker men kan inte hitta anledningen.


    Anledningen är att hon inte har något annat att jämföra med. Det är svårt att vara aktiv och ta initiativ när man inte vet hur man gör. Allt hon kan har hon lärt sig av dig. I övrigt har hon ingen aning. Att något känns skönt eller bra säger inte så mycket egentligen när hon inte kan jämföra med något annat.

    Så blir det när båda är oskuld före bröllop. Plus att hon kanske faktiskt inte har rätt känslor för dig.

    Det är därför det är viktigt att dejta och ha sex före man gifter sig för att veta om man passar ihop sexuellt.

    Att ta för sig sexuellt och ta initiativ och förföra då måste man veta vad man gör och hur man gör. Och det kan hon inte när hon bara haft dig. Sånt kommer med erfarenhet från olika partners och ju mer man lär sig om sin egen kropp och njutning.
  • Fjäril kär
    anonymsoy87 skrev 2019-08-23 18:14:40 följande:

    Det stämmer, hon har inga andra erfarenheter att jämföra med. Tror du att det kommer att lösa genom att titta på exotiska filmer tillsamman?


    Nej det kommer inte hjälpa eftersom hon inte kommer att få erfarenhet av filmer. Eftersom porrfilmer är skådespeleri och fejk finns det inte mycket att hämta därifrån så länge hon själv inte kan dra paralleller till det hon ser och vad hon upplevt.
  • Fjäril kär

    Ett tips jag tror är bra är att du backar undan lite och att hon får tänka själv på vad hon faktiskt vill, vad hon tycker och hur saker känns. Och inte känner att hon måste svara ja för att behaga dig.

    Jag tror att hon blir överväldigad över allt du försöker med både sex och uppvaktning att hon till sist inte vågar vara ärlig med vad hon egentligen tycker.

    Ge henne utrymme för att själv våga vara ärlig. Låt henne själv få tänka. Inte bara föreslå en massa saker som hon kanske inte alls vill.

    Ge henne möjlighet att faktiskt säga nej.

    Du vill så gärna få lösa problemet men då måste du också ge henne chans att känna trygghet i att säga nej. Just nu verkar hon säga ja till mycket utan att faktiskt tycka om det, bara för att göra dig glad. Hon säger ja för att det är så hon lärt sig att göra.

    Få henne att börja tänka. Att själv fatta beslut.

Svar på tråden Sexdrift vs känslor, nyfikenhet vs trötthet, otrohet vs trohet.