Inlägg från: Anonym (Mamma) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Mamma)

    Sjukt!!

    Jag läste precis en artikel på aftonbladet att en kvinna sitter anhållen för mordförsök på en man och mannen misstänks för våldtäkt.

    Så en kvinna som försvarar sig mot en våldtäksman blir anhållen? Hur ska man som kvinna försvara sig eller ska vi bara anmäla efteråt.. Hon borde inte bli anhållen för något. Vad är det för system..

  • Svar på tråden Sjukt!!
  • Anonym (Mamma)

    Ni är män som skriver. Män som aldrig behövt gå hem rädda sen var 12år.

  • Anonym (Mamma)
    Xenia skrev 2019-08-24 15:31:51 följande:

    Ja, tycker du att kvinnan ska gå helt fri utan ens en rättegång? Hur vet du att hon inte ljuger? Hon kan ha knivhuggit mannen under ett gräl och hittat på det där om våldtäkt för att slippa straff. F ö har vi inte hört mannens version ännu. Vi vet inte ens om han överlever.

    För det andra undrar jag om självförsvar innebär att man har rätt att döda angriparen.

    Det enda vi vet är det lilla som står i tidningen:"En man hittades med stickskador efter ett lägenhetsbråk i Malmö på fredagskvällen.

    En kvinna är gripen och misstänks för mordförsök.

    Mannen misstänks för försök till våldtäkt och vårdas på sjukhus.

    ---

    ? Han opereras just nu. Skadeläget är allvarligt men exakt hur allvarligt det är vet jag inte, säger Lars Brundin, inre befäl vid Malmöpolisen, till Sydsvenskan." www.aftonbladet.se/nyheter/a/MRp0Er/man-forsokte-valdta--hoggs-av-kvinna


    Mannen är ju gripen för våldtäkten så ja jag tycker svinet kan dö.
  • Anonym (Mamma)
    Xenia skrev 2019-08-24 16:46:34 följande:

    Värst vad du är blodtörstig. Som tur är har vi inte dödsstraff i Sverige. Skulle mannen dö så blir kvinnan anklagad för mord eller dråp.

    Gripen betyder f ö inte dömd. I totalitära diktaturer som Kina brukar gripen betyda åtal och dom, för staten har aldrig fel. Men vi lever i en rättsstat.


    Jag blev nästan våldtagen så jag förstår kvinnan. Hade det inte kommit en man och hans son förbi vid just rätt tillfälle så hade samma sak hänt mig. Å ja jag tycker att våldtäcksmän förtjänar värre än döden.
Svar på tråden Sjukt!!