• HSOF

    Fråga till sverigedemokrater

    Knappast nu skrev 2019-09-03 08:47:26 följande:

    Finns det saker i era egna liv eller i samhället som är åt helvete men som inte går att skylla invandringen på?

    Tänkte att ni kanske kan få ihop en liten kort lista. Fast handen på hjärtat, det finns inget va?


    Detta var ytterligare en riktigt dålig post som med de flesta andra anti-sd trådar här.

    Saken är den att Sveriges ansvarslösa och tandlösa integrationspolitik skapar problem som sprider sig ut i hela samhället, då vi lever i ett välfärdssamhälle. Självklart är invandringen eller den dåliga integartionspolitiken inte grunden till allt, men den har en väldigt betydande roll till alla problem som vi har i samhället idag. Sedan blir den dåliga integrationspolitiken ett resultat av den ansvarslösa invandringen. Inget land i världen hade klarat detta speciellt mycket bättre än vi gjort. Dock så hade förutsättningarna varit bättre i ett land som har många lågkvalificerade jobb och liknade kultur. Så den dåliga integrationspolitiken är ett resultat för den ansvarslösa invandringen.

    Det är nog inte många Sd sympatisörer som har något emot invandrarna själva utan våra vanstyrande politiker. Som fortsatt får fortsätta med sin destruktiva politk. Faktum är att Sd växer väldigt mycket bland utrikes födda, men främst hos dem som kommit in i samhället. De andra är fortfarande röstboskap till vänstern (V, S och Mp).
  • HSOF
    cb66 skrev 2019-09-03 11:02:12 följande:

    Dessutom vill SD gärna vrida informationen så att Sverige har större problem än vad vi faktiskt har. Om de kan övertala oss att det är total katastrof i samhället så behövs SD. Om allt är rimligt bra så behövs dom inte.


    Kan du nämna något du tycker är bra i samhället idag eller som inte blivit sämre de senaste åren?

    Vi har bara sett början på samhällsproblemet än. Filipstad som nyligen varit på tapeten är bara en av många kommuner med samma problem. När till och med Sveriges näst största stad Göteborg kommun gick back 1 miljard förra året, så ser det inte så hoppfullt ut.
  • HSOF
    Knappast nu skrev 2019-09-03 13:43:36 följande:

    Nämnde du något som inte är invandrarnas fel?


    Om du läser min post igen så förstår du nog. Läs igen!
  • HSOF
    Knappast nu skrev 2019-09-03 13:58:38 följande:

    Inget alltså. Fan va sorgligt.


    Du verkar fortfarande inte ha läst min post.. Men säg du något istället som är så positivt i samhället just nu. Personligen tycker jag vi haft en fin sommar.
  • HSOF
    Knappast nu skrev 2019-09-03 19:01:03 följande:

    Du har inget i ditt liv eller samhället som är skit som inte är invandrarnas fel alltså. Inte en enda sak. Tycker du inte själv att det är ett sorgligt liv du lever.


    Vart försöker du komma med ditt resonemang?
  • HSOF
    Knappast nu skrev 2019-09-03 19:20:04 följande:

    Vad är det som är så jävla svårt med att fatta frågan som ställs?


    Ja det undrar jag med. Jag har redan förklarat att den stora invandringen ligger bakom många av de problem vi ser i samhället idag. Som ökade skjutningar, beväpnade vakter på våra akutmottagningar, ökade klyftor, extremism, kommuner som går på knäna och mycket mer. Men som jag också skrev, så är den stora invandringen en bidragande orsak inte hela orsaken i sig själv. Jag vet inte vad du menar med positiva saker, det är ju väldigt individuellt vad man ser som positiva saker. Jag frågade vad du tycker var positivt men du kunde tydligen inte svara på det.

    Sedan är det som jag också skrev inte invandrarnas fel, utan våra inkompetenta politiker som dansar efter massmedias pipa och inte vågar tro på en egen politik utan det viktigaste är att inte bli kritiserad i media.
  • HSOF
    DanneHade skrev 2019-09-03 20:27:31 följande:

    Kom igen nu, vi fattar vinken. Du tycker att folk som röstar SD ständigt skyller alla problem stora som små på invandrare.

    I dina ögon är folk som röstar SD misslyckade människor som får utlopp för sin egen frustration genom att beskylla invandrare. Du kunde egentligen skippat hela din "frågeställning" och bara skrivit hur du känner rakt ut, följt av "frågor på det?".

    Det är lite på samma sätt som jag ser på vänsterpartister. Sanningen är att vi både är offer för vår tids polarisering. Vi är både partiska, fördomsfulla och agerar efter våra egna personliga bias.

    Skillnaden är att "mitt lag" åtminstone har objektivt rätt i sin hjärtefråga oavsett motivationen bakom den.


    Ja, jag är nog på din linje. Denna tråden är bara till för att provocera, retorik som ofta används från vänsterhåll!

    Det är snarare lite tragiskt att så många i Sverige fortfarande inte har vaknat och att smutskastning fortfarande är viktigare än att lösa samhällets många problem!
  • HSOF
    Knappast nu skrev 2019-09-03 20:50:40 följande:

    Motivation & motivering är inte riktigt samma sak. Jag var helt ärligt bara intresserad av min frågeställning här & det var ju fan vad det skulle vara svårt att klämma ut några saker. Jag som kommunist skulle utan vidare kunna raddda upp massa saker som jag ogillar nu med fler invandrare än inga. Här skiljer vi oss. Jag ser inte det lika svartvitt som ni.

    -Irriterar mig som fan på folk som ska vandra fram & tillbaka medans de pratar i mobilen & oftast prata högt (99 % invandrare). En svensk står eller sitter still & pratar i lagom volym. Det går inte att vara på badhus & bibblan i lugn och ro som när jag var liten eftersom invandrare inte lyssnar på badvakten/biblotekarien lika mycket som stökiga svenska kids.

    Plus att samhället skulle inte gå under om invandrarna försvann. Färre människor gör att det behövs färre vårdpersonal mm . Det skulle jämna ut sig efter ett tag och inte vara ett problem.

    Som du ser. Allt behöver inte vara så svartvitt som ni ser det. Det måste gå att säga saker som inte är invandrarnas fel.


    Du förstår fortfarande inte. Det är ingen som skyller alla samhällsproblem på invandringen utan de är en starkt bidragande orsak till många problem. Då vi lever i ett välfärdssamhälle och många problem påverkar varandra.

    Men jag vet ett stort problem som är svårt att beskylla invandringen för och det är våra politikers låga intelligens stora inkompetens.

    Du kunde tydligen inte heller komma på något?
  • HSOF
    Knappast nu skrev 2019-09-03 21:02:19 följande:

    Er läsförståelse är fan extremt låg. Jag skiter fullständigt i vad som är positivt med invandrare/invandring. Den frågan har jag inte ställt. Jag undrar om ni sverigedemokrater ser saker som är skit i era liv eller i samhället som inte är invandrare/invandringens fel. Jag har fått 2 svar: Lathet & kärleksproblem är tydligen inte helt och hållet invandrarnas/invandringens fel. Bra jobbat. Vädret då?


    Nä livet i övrigt är bra, sa ju att vädret i sommar har varit bra!
Svar på tråden Fråga till sverigedemokrater