• Anonym (:))

    Kär i min killkompis?

    BarbaBeau skrev 2019-11-06 22:55:45 följande:

    Vi träffades ikväll. Allt var som vanligt... Alltså tillbaka på ruta ett... Ville egentligen ta upp det dom hände, men vågade inte. Han hade blivit förkyld och innan jag gick sa han nåt om att om jag inte hade blivit smittad av hans förkylning i helgen blev jag det nog inte nu heller. Vet inte om de var en pik eller inte... Sen berömde han min halsduk o mina skor, sa att dom va fina. Att jag skulle cykla försiktigt hem. Så han bryr sig ju på nåt sätt, det fattar jag...

    Försökte faktiskt röra vid honom lite när vi satt i soffan, men även där vågade jag inte riktigt. Han var ju den som tog det inledande initiativet i helgen. Visserligen var vi onyktra, men varför kan han inte göra det nykter?!

    Fattar att det inte kommer bli nåt om ingen av oss - eller om inte jag - gör nåt. Vi snackade om att ses i helgen, så vi får se...

    Saker har inte blivit lättare iaf... Det enda som känns bra är att han vill fortsätta träffas och umgås med mig, även om det nu kanske endast är som en vän och att han blev glad när jag hörde av mig innan idag....

    Fan, vilken ångest... ????????


    Det krävs mod att ta sig fram och utvecklas i livet. Det värsta som kan hända är att han inte vill/drar sig undan. Då vet du hur han känner och så slipper du slösa tid på någon som är ointresserad.

    Däremot är så inte fallet för dig/er verkar det som, han är lika intresserad av dig OCH lika osäker/rädd för att ta intiativ. Om det är svårt att ta fysiskt intiativ så sätt dig nära honom i soffan och säg med ord att du tycker om honom och hur du känner (rädd/nervös etc). Behöver inte ens titta på honom när du säger det, möt hans blick först efteråt om du inte vågar. Ta bara ett intiativ i någon form. Min sambo var också osäkrare i nyktert tillstånd lång tid, vi hade inte kunnat utveckla vår relation (3år) om inte jag var den som gjorde situation bekväm/trygg/tog intiativ.

    Antingen är ni för osäkra båda två för att kunna vara med varandra (synd?) eller så får du ta mod till dig!:)
  • Anonym (:))
    BarbaBeau skrev 2019-11-07 12:45:46 följande:

    Jag hoppas hu har rätt när du tror att han är intresserad...

    Hur har du och din sambo det idag? Vad gjorde du för att visa honom att du var intresserad?


    Var likadan mot honom som jag hade varit när vi varit berusade= intiativtagande och fysiskt nära, bekräftande i ord osv.

    Vi har bott ihop i 2år, rest en del, har hundar, planerar för barn (den åldern) och tittar på att köpa bostad och sedan bygga hus.

    Han hade aldrig haft förhållande innan (då 30år) och jag hade haft 3 förhållande varav det längsta på 6,5år innan (då 28år).

    Lycka till!
  • Anonym (:))
    BarbaBeau skrev 2019-11-10 15:30:51 följande:

    Vi ska kanske ses ikväll... Är lite nervös, ska jag göra något?


    Bara vara en modigare version av dig själv!
  • Anonym (:))
    BarbaBeau skrev 2019-11-11 08:39:15 följande:

    Vi var på bio.

    Jag frös och tid min halsduk runt mig, han sa att jag kunde värma mig på honom (eller popcornen). Tog tillfället i akt och tog tag i hans arm. Sen höll vi händer... Och sen hand på låret, jag på hans och hans på mitt. När vi sa hejdå fick jag en puss på kinden.

    Vet inte om det räknas som nåt framsteg, men det kändes bra iaf ????


    Framsteg - bra!:) nästa gång så håll i händer igen och ta intiativ till puss på munnen, skulle han pussa dig på kunden igen så vänd på huvudet. Inga fler kindpussar, han visar att han vill men låter dig välja när hans mig sviker. Vänd dig och möt honom.
  • Anonym (:))
    BarbaBeau skrev 2019-11-15 10:12:30 följande:

    Följetong med fortsatta funderingar...

    Vi va hemma hos mig och käkade igår, hade (faktiskt) lagat mat. Vi satt o snackade som vi brukar under tiden.

    Sen började vi se på tv. Till en början satt vi bara väldigt nära, men sen höll vi hand och han häll om mig. Mysigt!

    När programmet var slut sa han att han var tvungen att gå om en stund, han skulle åka bort ganska tidigt idag. Men vi satt kvar en stund och pratade. Sen blev det att vi började kyssas o h hångla... Vilket ledde til att vi hade sex. Bra beslut eller inte, vetjag inte nu... Men det kändes naturligt då.

    Han stannade kvar en stund och vi låg och kramades. Han sa att han hade velat stanna men han skulle ju iväg och jag börjar tidigt. Dumma jag kläcker då ur mig att i så fall får jag kasta ut honom innan sju.

    När han sen ska gå kysser han mig igen. Säger att han är borta ett par dagar nu en att vi ses när han kommer hem.

    Allt kändes bra igår, men idag har hjärnspökena kommit igång. Vad vill han? Vill han träffa mig mer än som kk? Vill inte att det här ska leda till det...

    Vad tror ni? Hur ska jag tolka allt det här? Gjorde jag fel?


    Hur gamla är ni? (Seriös fråga)

    Han tycker absolut om dig, varför tror du något annat? Låt allt ha sin gång så faller det på plats med tiden. Varför tror du bara kk när han säger att han blir borta några dagar men sen kommer hem igen (=då finns han där för dig igen). Kk bryr sig inte om den andra på djupet, mest fysiskt behov, vilket han inte ens stressat fram med dig, förmodligen för han tycker om dig och vill något långsiktigt om allt funkar mellan er.

    Du borde vara glad och lycklig, inte orolig och tro att du gjort fel. Du borde nog berätta att du tycker om honom snart, så ni får prata om era känslor eftersom du verkar tycka väldigt mycket om honom med tanke på att du verkar rädd att ha gjort fel/skrämma bort honom. Kanske kan vara skönt för dig att höra om hans känslor.
  • Anonym (:))
    BarbaBeau skrev 2019-11-15 11:51:56 följande:

    Tror du verkligen att han gör det? Tycker om mig på mer än vänskaplig nivå alltså? Jag vet inte varför jag tror det... För att det blev sex med en vän kanske..

    Egentligen är jag glad. Jag tycker om honom, men är ju rädd för att förlora vänskapen. Jag vet inte, är förvirrad, även över mina egna känslor. När jag inte träffat honom på ett tag "glömmer" jag hur bra han är men så fort vi ses känns det bra och vi trivs i varandras sällskap.

    När vi hade börjat kyssa varandra igår sa han lite skrattade "vad vi håller på med egentligen?". Jag varade att jag vet inte. Han svarade bara "nä" tillbaka och kysste mig igen.

    Är också fullt medveten om att jag analyserar mycket... Jag har inte det bästa självförtroendet och är inte helt bekväm med hur jag ser ut medan han är snygg och vältränad.

    Ja vi är 35+ respektive 45+. Jag är fullt medveten om att det är tonårsbeteende, men jag iaf är rädd för att det ska påverka vår vänskap om jag gör något "tokigt". Vi har trots allt känt varandra länge... Och faktiskt tycker jag att relationer bara blir svårare med åren...


    Jag är helt övertygad om att han tycker om dig! Din självkänsla (ej självförtroende) bör du jobba upp så du blir tryggare och kan njuta mer av livet:) köp någon bok på ämnet. Ni har redan gjort något tokigt, eller kanske snarare väldigt fint och intimt. Ingen fara med det, ni fördjupar ju bara er vänskapsrelation och får ut förälskelse också från den. Slappna av och följ med i känslorna bara. Tänker alltid: det blir vad man gör det till. Så om relationer blir svårare med åren är det nog för att du föreställer dig dem så, de behöver inte vara svårare bara för att man blir äldre om man bara är sig själv och gör det som känns rätt. Är det rätt är det lätt - är det lätt är det rätt! Lycka till och håll oss uppdaterade!:)
  • Anonym (:))
    BarbaBeau skrev 2019-11-22 12:09:22 följande:

    Jag menar dementera/bekräfta om det jag gjorde var fel? Och om han inte är intresserad längre eftersom han inte svarat...

    Behöver bara få svar på det...


    Alltså det finns inga rätt eller fel i världen, bara vad som är rätt eller fel för ER. Men du vågar ju inte ta reda på det genom öppen och rak kommunikation med honom. Du är otroligt osäker och behöver börja våga öppna upp fig för honom, annars kan du ändå inte ha något förhållande med honom/någon. Förhållande handlar om att VÅGA visa sig sårbar, lämna ut sina känslor och tankar och på så vis VINNA en djup kontakt, förståelse och kärlek. Ingen kommer ge dig ett välfungerande och romantiske förhållande, du behöver bygga det själv. Med start från grunden och upp, hur ska du kunna sitta och njuta av något du inte vågar bygga? Det är okej om det inte blir ett förhållande med honom, då får du bygga tillsammans med någon annan stället. Knyta an med någon ny.

    Ta tag i dig själv och börja kontrollera och styra ditt liv i den riktning du önskar - alla är ansvariga för sitt eget liv och lycka!!
  • Anonym (:))

    Har du klarat av att fortsätta med honom? Hur har det utvecklat sig?:)

Svar på tråden Kär i min killkompis?