• Anonym (Kokostopp)

    Följas åt - I väntan på IVF och barn

    Hej!

    Vi har precis gått igenom fertilitetsutredningen, för sekundär fertilitetsproblem. Jag har väldigt låg AMH (förra månad 0,12 men månaden innan 0,45 konstigt nog) alla andra värden ser bra ut än så länge. AFC (antral follicle count) va 7 dock. Så lite konstigt. Jag är 40 år. En klinik (utomlands) rekommenderade donorägg men andra kliniker vill göra IVF försök. Vi behöver gå privat eftersom vi har gemensamma barn redan. Några andra här med låg AMH som ändå ska försöka med IVF? Eller någon som har lyckats eller inte lyckats? Hör gärna eran erfarenheter. Då vet jag bättre om vi ska sluta drömma eller om vi ska försöka.

  • Anonym (Kokostopp)
    bonzo skrev 2019-09-25 14:57:32 följande:

    Jag är 41 och funderar på ivf. Vet inte hur stor chansen är att lyckas. Men vill nog försöka i alla fall innan vi ev. går vidare till äggdonation. Gjorde en lyckad ivf när jag var 32 år. :)


    Så känner jag också, att jag vill ge det ett försök med mina egna ägg, innan jag skulle övergå till donorägg. Jag fick men när jag var 10 år, och läkaren sa att det kan vara därför min äggreserv är på sista versen. Lycka till!!
Svar på tråden Följas åt - I väntan på IVF och barn