• Anonym (.)

    Kvinna - du får reda på att mannen du träffar köpt sex!

    Att han betalat för att begå ett övergrepp gör det på inga vis bättre. Bryr mig absolut noll om de ursäkter han skulle kunna tänkas ha. En person med de värderingarna och den kvinnosynen är ingen jag tänker ha i mitt liv.

    Skulle heller inte vilja ha ett förhållande med någon som konsumerar porr.

  • Anonym (.)
    Anonym (Bingo) skrev 2019-09-23 23:30:44 följande:

    Oj vad mycket dömande från kvinnor i denna fråga. Det osar verkligen av oförståelse och oförmåga att se det ur torskarnas perspektiv...

    Skulle vara väldigt intressant om det hade varit möjligt för alla dömande kvinnor att leva i en manskropp ett tag. Få uppleva hur det kan kännas när testosteronet skriker body and brain must have sex NOW och de samtidigt inte längre kan knäppa med fingrarna och hitta 10 villiga sexpartners (som dessutom gör jobbet gratis) på en timme genom exempelvis en sexannons. Let's face it... det finns inga ofrivilligt sexlösa kvinnor (relationslösa visst absolut men bara sex kan alla kvinnor lätt hitta). För en hel del män är som bekant läget det diametralt motsatta när det gäller sexbiten.... att sedan se ner på och förakta dessa män är faktiskt ganska lågt.

    Är övertygad om att många av dessa kvinnor snabbt hade lärt sig ödmjukhet och förståelse när deras inre drifter och sug hade tvingat dem av sina höga moraliska hästar.

    Är själv varken torsk eller incel, men har iaf förmågan att se längre än till min egen präktighet och moraliska storslagenhet.


    Ja,bu-fucking-hu för stackars män som är så kåta att de bara MÅSTE betala för att begå övergrepp. Hade den fiol som motsvarar storlek på de sympatier jag känner för torskars självömkande inte varit så mikroskopisk att den inte går att hitta hade jag spelat en liten snutt på den.
  • Anonym (.)
    Anonym (XXX) skrev 2019-09-24 14:32:14 följande:
    Det är inte samma sak för mig, i alla fall. En fru står högre än en prostituerad. Dessutom handlar det inte om våldtäkt om en kvinna väljer att sälja sin kropp frivilligt, så det går inte att jämföra alls. 
    En kvinna har ett okränkbart värde som är lika stort alldeles oavsett hennes relation till män. Obehaglig människosyn du luftar i ditt inlägg.
Svar på tråden Kvinna - du får reda på att mannen du träffar köpt sex!