• Tussss

    Nån som ruvar nu?

    LLW skrev 2019-10-12 18:39:00 följande:

    Nej vad tråkigt att läsa :( ska du kontakta kliniken på måndag och rådfråga? Vilken vecka räknar du att du skulle vara i?


    Ja, jag ska egentligen rapportera in idag, men jag väntar tills på måndag.

    Idag skulle jag ha vart i V5 - 4+6. Så jag kommer ju få vänta iaf 1-1,5 vecka innan jag kan gå och kolla?

    Men vart gör man det? Har vanliga BM vul? För gynakuten var inte så himla trevliga i förrgår..
  • Tussss
    Karins08 skrev 2019-10-13 08:56:10 följande:

    Testar du ännu positivt?

    Och ja, man kan göra vul även via vanlig BM.

    Håller fortsatt tummarna för dig!


    Ja, det är fortsatt pos på stickorna, men det lär det väl vara ett tag tänker jag.

    Helt otroligt - hur mycket kan man rimligtvis ha som ska komma ut vid 4+6..?

    Vad bra, då ska jag ringa BM på måndag och se om jag kan boka tid. Tack :)
  • Tussss
    Karins08 skrev 2019-10-14 15:07:34 följande:
    Hur har det gått?

    Det har gått jättedåligt :( Jag blöder som en tok och var på gynakuten i morse igen. Livmodern var tom och jag hade lite fri vätska vid ena äggstocken. Nu skall jag gå och ta serum-serie för att se så hormonet sjunker som det ska. 


    Och precis nyss fick jag ett meddelande på 1177 ( som efter min rapportering till rmc, där jag skrev, pos men med pågående missfall) sa "stort grattis från oss alla.. ta ett nytt test den 18e, är det fortf pos skickar vi en kallelse för graviditets-vul" 


    Ba vafan haha?! Det är väl klart som fasiken att det fortfarande kommer vara pos på fredag..Död

  • Tussss
    Lookingfor skrev 2019-10-15 11:19:10 följande:

    Har börjat blöda lite nu.. endast ljusrosa med nån pytteliten blodklump. Antar att lutinus ger förändrad konsistens på mensen. Har testdag om en vecka.


    Håller tummarna för dig! 
  • Tussss
    Lookingfor skrev 2019-10-15 11:19:10 följande:

    Har börjat blöda lite nu.. endast ljusrosa med nån pytteliten blodklump. Antar att lutinus ger förändrad konsistens på mensen. Har testdag om en vecka.


    Håller tummarna för dig! 
  • Tussss
    Zandrisen skrev 2019-10-15 14:14:57 följande:

    Precis. De jag tog på ruvardag 7 och 8 (idag) var samma test, ifrån apoteksgruppen. Men som sagt som du säger kanske det inte händer mycket på en dag... man överanalyserar lätt när man vill för mycket ????


    Hej och grattis! Glad
    Det är väldigt individuellt men hur testen visar. Testen är olika känsliga, det är olika mkt hcg i urinen beroende på vilken tid du testar samt att man kan vara en "låg-hormonare" tex, då ökar det inte lika mkt lika fort. Glad
  • Tussss
    Zandrisen skrev 2019-10-15 14:38:18 följande:

    Man vågar inte tro någonting faktiskt... känner mig mest rädd och osäker just nu...är bara rädd att det är kemiskt men man får väl vänta till TD helt enkelt. Hur går det för dig?

    Kram


    Nej, men är så jäkla rädd för att hoppas för mycket. Denna gången blev jag verkligen såå glad då jag klarade mig förbi BIM men självklart skulle det skita sig ändå. Nu har vi hållit på i 1,5 år snart. Det är verkligen psykiskt ansträngande. Rynkar på näsan


    För tillfället går det väl ok, det har äntligen, tack och lov, minskat liiite i mängd - jag är glad för det lilla. Vill bara att det skall vara över nu. Men detta får mig att vara jätteängslig inför nästa försök. Vill verkligen inte uppleva detta igen - då "önskar" jag hellre på supertidigt mf så jag inte vet bättre. Rynkar på näsan


    Jag hoppas styrkan ökar för dig och att det kommer gå bra! Glad

  • Tussss
    Lookingfor skrev 2019-10-15 16:40:36 följande:

    Det är jobbigt att slitas mellan hopp och förtvivlan som man gör i detta! Ovisshet och väntan är också jobbig, kliande känsla i kroppen. Vi har hållit på i fyra år. Inte ett enda plus hittills dock men man hoppas ju varje gång att nu, denna gång ska det vara vår tur!


    Ja då var ju vår tid ingenting! Jag hoppas verkligen att det snart går vägen för er!!
  • Tussss
    biniis skrev 2019-10-15 18:48:44 följande:

    Hej alla. Jag satte in en 5 dagars blastocyst i söndags. Har gjort en IVF 2014, då tog det sig på första försöket. Nu ska vi försöka på ett syskon. Har testdag 24/10, men bim på fredag ????


    Då håller vi tummarna för er! :)
  • Tussss
    Lookingfor skrev 2019-10-16 15:27:44 följande:
    Tack, det uppskattas. Har knappt blött något mer sen imorse, blir så förvirrad. Brukar alltid få kraftig mens de två första dagarna. Måste köpa ett gravtest o ta ikväll.

    Har testdag den 22/10 men BIM typ idag. Har gått på p-piller o ätit över kartor sedan senaste IVF-försöket pga rekommenderat av läkaren så svårt att hålla stenkoll på när jag bör få mens. Plus att jag fick lång stimulering, började m sprutorna 17 dagar innan äggplock så antar att detta blir en sjukt lång cykel typ. Fick mensen innan behandlingen 13/9 så var ju 34 dagar sen. Så som sagt svårt att veta BIM, men appen clue som jag haft tidigare under åren menar att BIM är idag.

    Håller alla tummar för dig! Förhoppningsvis är det bara en genombrottsblödning eller att din kropp inte riktigt hängt med med tanke på ätit över kartorna osv. Bara det kan ju kroppen bli lite förvirrad av. 


    Som sagt - håller tummarna för ett plus!! :) 

  • Tussss
    Y83 skrev 2019-10-19 21:59:38 följande:

    Hur kan känslor ändras så snabbt!!! Vaknade imorse och kände att det gått åt skogen, att min mens var påväg och skulle komma när som helst. Var extremt rädd för att göra grav-test. Men min man pushade mig och vi testade nyss för 20 minuter sen. JAG ÄR GRAVID :D!!! Kan man vara så häääääääär lycklig. Tror jag spricker av lycka.


    Åh! Stort grattis till er!! Glad{#emotions_dlg.flower}
  • Tussss
    Dirvas skrev 2019-10-20 16:41:43 följande:

    Skulle vart en glad smiley istället för frågetecken ovan :)

    Jag har också testat nu och fick plus! :D Min magkänsla stämde alltså inte alls. Enda symtomen var att brösten aldrig slutat ömma och att jag hade mensvärk utan mens RD 8 o 9.


    Vad roligt! Stort grattis till er också! Skrattande
Svar på tråden Nån som ruvar nu?