• Anonym (D)

    Dejtar två killar samtidigt, tips mottas

    Frågan, som jag ser det, är om du verkligen kan ge någon av dem en ärlig chans när du dejtar båda samtidigt? Kan du verkligen lära känna båda på djupet och känna vad DU känner för dem om den andra hela tiden finns i bakhuvudet när du träffar dem?
    För mig funkar det inte alls.
    Sedan kan man ju tycka att om du dejtat den ena killen ett tag och du hakar på så fort den andra dyker upp kan ju inte den första killen vara så intressant. Båda verkar ha sina problem.
    Min åsikt är att man ska vara öppen om att man dejtar flera, även tidigt. Det är inte så kul om den grejen kommer fram när du väl har en relation med en av dem. Nä, ska du dejta båda så kör med öppna kort så har du ryggen fri.

  • Anonym (D)
    Anonym (Radioactive) skrev 2019-10-09 11:36:06 följande:
    Så om du var tillsammans med en kille och fick veta i efterhand att han inledningsvis dejtade en till tjej på ett lättsamt sätt utan att ni officiellt blivit ett par/talat om exklusivitet eller relationen överhuvudtaget, men i slutändan valde dig, så skulle du aldrig kunna förlåta det?
    Jag tänker att det är ganska stor skillnad på att dejta flera i inledningsstadiet (så länge man kör med öppna kort). Men nu har ju du dejtat en av killarna i "någon månad". Hade jag dejtat någon så länge och fått veta att den plötsligt börjat träffa andra utan att berätta det hade jag inte blivit glad. (Satt upp personen på "skitstövellistan" och avslutat dejtandet)
Svar på tråden Dejtar två killar samtidigt, tips mottas