Inlägg från: Anonym (Nja..) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Nja..)

    Dejtar två killar samtidigt, tips mottas

    Först och främst anser även jag att man bör köra med öppna kort och tala om ifall man dejtar flera samtidigt.

    Sedan förstår jag ditt intresse för dem båda, men ser röd flagg på båda två! Att ha olika åsikter ang barn och uppfostran som med kille A kan bli rejäla problem så småningom. Det är också en viktig del som påverkar barnen otroligt mycket, de behöver att de vuxna är enade och trygga i sin uppfostran. Att han bearbetar sin tidigare relation kan betyda olika saker, antingen att han inte är över exet, eller kanske att han själv tagit skada av relationen/breakupet och att det är det han bearbetar, det framgår inte i din text så antar att du inte vet.

    Kille B är ännu mer röd flagg. Jag hade en sån kille i mitt liv, som fanns i bakgrunden i många år(6-7). Det var stundvis passionerat(vänskapligt men starkt), stundtals destruktivt och stundtals helt platoniskt. Vi blev till slut ett par. Men det destruktiva och starka band du talar om, som även vi hade, fick oss båda att gå under. Vissa personer känner vi starkt för för att vi har något att lära av varandra, men vi är inte alltid menade att leva med den som påverkar oss som mest! Tvärtom tror jag faktiskt. Ge dig inte in i något med destruktiva tendenser! Det slutar aldrig väl, oavsett hur mycket man önskar att det skulle gå att förvandla allt det där starka till en djup kärlek.


    Anonym (Radioactive) skrev 2019-10-09 01:29:05 följande:

    Jag dejtar sedan några dagar två killar samtidigt. Tänker att ingen behöver få reda på det, jag har inte lovat något och jag ser inget fel i det, det var på sätt och vis inte medvetet. Men jag behöver råd. Såhär är det:

    Kille A har jag träffat i någon månad. Vi har båda barn, han är en gentleman, liknande livsstil, trevlig, snygg, sexig, omtänksam och kärleksfull. Otroligt sex. Men det finns vissa små tvivel fortfarande som håller mig tillbaka, i vissa anseenden kring barn/uppfostran/synsätt är vi olika och dessutom har han ärligt sagt att han delvis bearbetar sin tidigare relation fortfarande. Jag vet inte än om jag är hans rebound eller inte, och när han sade det tar jag inte vår ev relation lika seriöst.

    Kille B har funnits i bakgrunden i flera år, vi har setts fram och tillbaka och det har emellanåt varit väldigt destruktivt mellan oss. Jag upplever istället ett starkt band till honom som jag aldrig tidigare känt för någon, en person jag kan se mig göra allt med, är mig själv helt med honom och han tillbaka. Det senaste året har han dealat mycket med sig själv och vi sågs häromveckan och han vill ge oss en chans. Något jag längtat efter i flera år. Han är istället barnlös, bor en liten bit bort och vi har rätt olika liv.

    Jag skulle vilja dejta dem båda ett tag för att se hur det utvecklar sig med respektive, båda är intressanta på lite olika sätt och alternativet, att klippa med en av dem nu, vill jag inte riktigt helt enkelt. Tips?


Svar på tråden Dejtar två killar samtidigt, tips mottas