• Fjäril kär

    Dejtar två killar samtidigt, tips mottas

    Anonym (Radioactive) skrev 2019-10-10 10:39:27 följande:

    Tack för allas input!

    Om man ska dra detta rent krasst, så som jag faktiskt ser det, så är jag singel. 

    Jag anser mig inte ha någonting att göra med om den jag dejtar pratar med andra, ligger med andra, träffar andra, innan man gått in i relationen.

    Jag ser också varningsflagg på båda de här, men jag har dejtat en del som verkar "såååå bra" som ändå visat sig vara idioter. Båda de här killarna har andra egenskaper jag värdesätter högre och jag vet för lite om dem båda två för att inte ta reda på mer.

    Båda två vet att jag har de här åsikterna och får jag frågan om jag träffar någon mer så mörkar jag inte, men jag känner heller inget behov av att berätta det, ser liksom ingen anledning - ingen av dem träffar jag helt seriöst och den känslan är ömsesidig även hos dem.


    Om du inte tar detta seriöst så kommer du heller inte att kunna lära känna dom på det sättet du önskar. Det kräver nämligen ärlighet och 100% engagemang.

    Känns som att du fäller krokben för dig själv här.

    Om du vill att dessa killar ska visa bättre möjligheter på sikt och på djupet måste du ju liksom välja redan från början. Att hatta fram och tillbaka mellan dom känns då oseriöst och du kommer inte få se det du önskar.

    Visst ska människor få en chans att visa bra sidor men vissa saker kommer inte att förändras. Destruktivitet och åsikter om barnuppfostran är två saker som inte förändras oavsett hur bra de än må vara i övrigt.
Svar på tråden Dejtar två killar samtidigt, tips mottas