Inlägg från: Anonym (Tjejkompisen) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Tjejkompisen)

    Dejtar två killar samtidigt, tips mottas

    Jag tänker nog lite annorlunda än andra här. Jag tycker inte att du gör så mkt fel mot kille A. Ni började bli lite seriösa och då sade han att han inte är helt över sitt ex - vilket betyder för mig att han avvakta och hålla det oseriöst och se hur det går med de känslorna innan ni fördjupar. Dvs han har redan backat från att det skulle bli exklusivt. Vill du anstryka detta ytterligare för att det ska kännas mer okej för dig så kan du ta upp det vid något tillfälle och fråga hur det går med det och säga att du är helt ok med att hålla det lite öppet tills han vet mer. Då har du definitivt ryggen fri där och jag tycker nästan att du har det redan nu. 


    Däremot kille B - han har jobbat mkt med sig själv och nu är han redo för något seriöst med dig och att utforska det, låter det som. Han förväntar sig nog inte att du dejtar andra samtidigt. Där hade jag nog sade något i stil med att "ja men vi tar det lite försiktigt och ser hur det känns..." eller tom rakt ut när han föreslog att börja dejta att "Jag träffar en annan nu men vet inte om det kommer leda till något, träffar gärna dig ändå och känner efter". Så hade du haft ryggen fri där med. 


    Men sedan, det kan vara lite krångligt att dejta andra även om de vet om varandra. Jag gör det nu (typ) och det är inte heller lätt. 

Svar på tråden Dejtar två killar samtidigt, tips mottas