• Anonym (Hm)

    Bonusfamiljer - reser ni med bara några barn

    annabellelee skrev 2019-10-09 07:41:07 följande:

    Vad spelar det för roll? Vill du bara sitta och fördöma, eller vad är syftet?

    Om du vil resonera kring lämpligheten i detta är det väl bäst att ta den diskussionen med mamman som du är fb-vän med. Det är det enda sättet du kan påverka flickans situation, om det är den du är orolig för.


    Men vad är syftet med nån familjelib tråd i så fall?

    Folk skriver väl här för att få tips, råd, höra hur andra tänker, starta diskussioner, prata av sig. Ja alla möjliga anledningar. Gillar man inte formatet så är du välkommen att sluta och läsa inlägg på familjeliv.
  • Anonym (Hm)
    Anonym (F) skrev 2019-10-09 07:54:23 följande:

    Blir lite irriterad över att du har mage över att ens sitta och lägga näsan i blöt.

    Sedan så fattar inte folk att bonusbarn ofta reser dubbelt så ofta än andra barn i familjer där barnen bor på heltid. En kompis dotter reste i sommar först med henne och sina yngre syskon till Grekland, kom hem och åkte sen med pappan och hans nya fru till USA. Stackars barn!


    Jag blir irriterad över hur du har mage att ironisera över "stackars barn" till frånskild föräldrar. Mina föräldrar är frånskilda. Jag fick dubbelt så många julklappar än mina syskon. Fick göra en resa med pappa på våran semester och sen med mamma på våran semester. Men självklart hade jag alla gånger i världen valt bort hälften av julklapparna och resorna mot att mina föräldrar hade levt tillsammans istället. Tycker det är lyxigare att mina syskon alltid fick vara med båda sina föräldrar än att jag fick halva tiden under uppväxten.
Svar på tråden Bonusfamiljer - reser ni med bara några barn