Inlägg från: Anonym (Pella) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Pella)

    Min man kräver att jag arbetar!

    Jag tycker att du ska respektera din mans åsikter, det är väl super att han känner att han vill vara mer delaktig i era barn och deras uppfostran. Hur kan du inte vilja ge honom det? Om han går ner lite i tid och du börjar jobba litegrann, det är ju lyx det med.

  • Anonym (Pella)
    LittleSunshine84 skrev 2019-10-09 13:18:34 följande:

    Är jag den enda som tänker på att TS byggde sitt liv efter den överenskommelsen dom hade? Hon kanske inte hade skaffat tre barn om hon förväntades gå ut i arbetslivet igen?

    Förstår TS att det är en stor omställning. Men det kommer positiva saker med omställningen också, barnen får med tid med sin pappa, du får bygga ett större kontaktnät, du blir mindre beroende av din man ekonomiskt.

    Men som många tar upp. Han måste bidra med hushållssysslor. Hur värdesätter han annars din tid egentligen?


    Fast omsorgen om barnen torde bli densamma, bara att inte ts är den som är hemma 100%. Om tex ts står för 15% jobb och maken 85% eller om ts är hemma och maken jobbar 100%. Känns absolut som att förutsättningarna ändras för ts och gör henne upprörd . Men om man vände på det, ska maken inte kunna känna att han vill bli mer delaktig? Det kunde man ju välja att se som positivt!
  • Anonym (Pella)
    Anonym (Bra) skrev 2019-10-09 13:44:56 följande:

    Då får han vackert ta hälften av alla hushållsarbeten också. Som han tydligen tvärvägrar.


    Det skulle jag vänta mig ja. Eller så kostar man på sig hjälp. Ekonomin verkar inte vara ett issue här.
Svar på tråden Min man kräver att jag arbetar!