Inlägg från: Anonym (Man46) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Man46)

    Är klänningen okej?

    Klänningen i sig är snygg, och du bär upp den fint. 

    Frågan är mer om den lämpar sig för en middag bland kollegor och chefer, och vilken slags middag (ställe) och efterföljande drinks och fest innebär. Samt kanske kolla bland eventuella andra kvinnliga kollegor om de har funderat på att bära klänning till denna tillställning (givet att du nu blivit lite osäker, även om det beror på din sambos kommentar...).

    Not: Detta kan även gälla oss män. Det är aldrig kul att vara den enda killen som dyker upp i full kostym och resten av gänget är lite mer "casual".

    Längden finns det inget att anmärka på - den passar även i "jobb-sammanhang" skulle jag säga. Det som drar ögonen till sig är givetvis spets och den genomskinliga delen av toppen, och därmed dekolletaget. 

    Som sagt du bär upp den fint, och personligen så tror jag inte det skulle vara snyggt (snyggare) med ett linne under eller en bh som syns (för mycket). Det om något blir inte "classy" imho.

    Bättre isf är att ha en tajt, kort, svart kavaj över så kan du styra hur mycket genomskinligt som syns (eller som du vill visa).

Svar på tråden Är klänningen okej?