Inlägg från: Anonym (Fråga på) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Fråga på)

    Han gillar alla hennes selfies

    Fråga helt apropå vad det är som är så särskilt med just den kvinnans BILDER, som gör att han gillar varenda en? Tar hon bättre foto än dig eller andra, eller vad är det frågan om? Dumförklara honom.

    Att mesa sig med ?vi måste prata...? kommer bara leda till osämja. Bättre att bara konstatera att han är tramsig och låta han skämmas sen.

    Var stark, visa ingen svaghet.

  • Anonym (Fråga på)
    Anonym (Mongo) skrev 2019-10-09 17:01:40 följande:

    Helt fel taktik. Du hjälper TS att sabba hennes relation. Läs snälla nedan!


    Vaddå läs nedan?

    Hur kan du vara så övertygad om att jag hjälper till att sabba? Är du ts man? Annars kan du bara gissa.

    Tror att vi båda talar av erfarenhet och via vår egen personlighet. Finns inga rätt eller fel då.

    Ts verkar bara stoppa huvet i sanden.
  • Anonym (Fråga på)
    Anonym (Mongo) skrev 2019-10-09 17:17:32 följande:

    Var läser du in att han är tänd på henne? Du läser in och tolkar galet. Jag menar att han och vi alls måste väl kunna få titta på någons selfiepinnen och tycka att rumpan eller kroppen ser helt galet fin och lägga en like utan att varken vara kär, upphetsad eller vilja göra nåt? Vissa kvinnor som motsätter sig detta kommer för alltid att driva bort sina killar/män....

    Du misstolkar liken för att vara uppenbarligen tänd.


    Så rörig du postar.

    Vem är det tänkt du ska svara?
  • Anonym (Fråga på)
    Elviram skrev 2019-10-09 22:48:57 följande:

    Ja jag förstår och det är typ det jag menade med mitt tips på att ta upp ämnet. Skrev att hon inte ska öppna upp med varför frågor, dem är anklagande eller kan lätt uppfattas så. Min tanke är att hon behöver öppna upp sig först för honom innan han vågar göra det själv. Genom att hon vågar vara sårbar så kommer även han våga. Syftet är inte vem som har rätt eller fel, utan komma fram till hur dem ska lösa detta ihop. Om han börjar gilla alla anda tjejers bilder är det då okej att han gillar hennes? Ska han gilla alla hennes bilder för att det ska vara okej att gilla hennes selfies? Ska han sluta gilla och kanske sluta följ henne helt? Eller räcker det bara med att dem pratar ut om det?

    De ska kunna prata öppet och ärligt med varandra utan att behöva ta skit. Vi säger att han tycker att hon är skit snygg och tar snygga bilder det är därför han gillar dem. Men han älskar TS och vill inget med den här andra tjejen. Han ska då kunna säga detta utan att TS blir fly förbannad och tar det personligt. Man kommer alltid träffa på människor som man tycker är snygga eller attraheras av. Men det betyder inte att man vill vara med dem. Hon kan i sin tur berätta att det sårar henne lite och gör henne osäker på vad han känner för henne.

    Det va en intressant tanke om förståelse. Det kan nog stämma rätt bra att man kommer inte sluta beteendet om man inte förstår varför man göra det, iaf vissa beteenden. Sen gäller det också att inse att det man gör är fel då det sårar en annan. Tycker man att den personen överreagerar och vill inte ta in hens perspektiv så kommer man inte ens fundera över varför man gör som man gör.

    Nu kommer jag att kapa denna tråd lite då jag har en fråga där jag skulle uppskatta dina tankar. Jag har skrivit en tråd om detta innan. Lång historia kort. Mitt ex va otrogen med mig mot sin sambo som jag inte visste fanns. Jag har våndats över om jag ska kontakta henne eller ej. Valde att prata med honom först. Han säger att han va olycklig jag gjorde honom glad (han hade kortas flörtgränsen några gånger innan med mig men då visade jag inget intresset för sånt) han och sambon har en svacka de pratar och försöker lösa. Jag skrev att han borde berätta för henne annars finns det ju ingen mening med att jobba på ett förhållande om han går och ljuger. Han svarar att han behöver ta reda på varför han gjorde som han gjorde och prata med henne om det.

    Jag kan inte släppa detta utan våndas fortfarande. Känner att det är bäst för henne att höra det för honom men jag hade på ett sätt velat veta att han har pratat med henne, samtidigt så är det deras relation men han har ändå dragit in mig i den här skiten. Jag vill att hon ska veta vem han är och kunna göra ett val när alla kort ligger på bordet. Tänker även att denna information kan vara avgörande för att hon ska ta steget och lämna en redan dålig (enligt honom) relation.

    Skrev med mitt användarnamn nu så vill du svara på mitt bekymmer så kan du skicka ett meddelande.


    Tror du inte att TS har ögon att se med om den här tjejen, objektivt, är snygg eller ej?

    Måste hon fråga killen om det så han kan öppna sina känslor och berätta vad han egentligen anser om bruden? Hade du på fullaste allvar stannat med en kille som förklarar sina känslor för någon annan i ditt ansikte?
  • Anonym (Fråga på)
    Anonym (Hanna) skrev 2019-10-10 07:47:50 följande:

    Seriöst sluta haka upp dig på småsaker. Det var ett exempel på varför han gillar hennes bilder. Hade TS tyckt att hon va ful så hade hon inte ens skrivet här då hon inte hade kännt sig hotad.

    Dem behöver ha en konversation där båda öppnar upp. Inte en monolog, inte en utskällning och inte ett korsförhör.


    Tycker verkligen inte att det är en småsak. Det gör nog inte ts heller.

    Frågan är väl egentligen om ts verkligen VILL veta varför denna tjejen är så speciell, eftersom hon undviker att säga något.

    Mitt tips var att bara helt allmänt fråga hur det kommer sig att han gillar just hennes foto. Är hon en duktig fotograf, coola filter? Eller är det motivet. Få honom att känna sig lika dum som han är. Låt han skämmas. Han får resonera med sig själv utan ts. Rannsaka sig själv och sitt beteende. Säger inte ts sin åsikt så kan han aldrig anklaga henne för något. Hon konstaterar bara vad hon märkt sen är det upp till honom att göra något åt det.

    Vad menar du med det sista i ditt första inlägg? Fick du inga bra råd i din tråd? Varför lämpar du över ditt problem till ts?
  • Anonym (Fråga på)
    Anonym (Jenny) skrev 2019-10-10 15:44:07 följande:

    Att du pratar helt i nattmössan.


    Benägenhet att hålla med..

    Jag tänkte bara herre gud...

    Rätt intressant egentligen, eftersom mongo nog är en man. Inte konstigt att det kan bli så stora missförstånd i en relation.
  • Anonym (Fråga på)
    Anonym (Mongo) skrev 2019-10-10 19:53:44 följande:

    Lite nyfiken på vad du egentligen menar är felaktigt eller konstigt! Tack på förhand!


    Varför det blir konstigt mellan en man och en kvinna som har en relation ihop?

    Det syns ju tydligt om man jämför dina resonemang (man) jämfört med kvinnornas resonemang. Hela relationsforumet vimlar av missförstånd bland könen.
Svar på tråden Han gillar alla hennes selfies