• Ereya

    Följas åt till plus? Oktober & anonymt!

    Heeej alla!

    Jag och min sambo slutade med minipiller i början av september, fick mens enligt beräkning och har just tagit oss genom ägglossningen (positivt ägglossningstest i förrgår 8/10). Inne på försök 1 till bebis. Vi kör lite händer det då händer det, men har sex varje dag så vi kan omöjligt missa ÄL ändå Fler som vill följas åt?

  • Svar på tråden Följas åt till plus? Oktober & anonymt!
  • Ereya
    Obalem skrev 2019-10-10 17:51:38 följande:

    Hej! Jag är gärna med :D va spännande för er, hoppas de händer snabbt.

    Jag har ägglossning i skrivande stund äääntligen... fick missfall i vecka 6 i juli och nu är första ägglossningen efter de då :)

    Vilket betyder att vi har BIM två dagar efter varandra! Heja heja


    Yay vad kul! Heja ägglossningen! Och välkommen hit.

    Jag fick också missfall med mitt ex, i vecka 6. Så håller tummarna att vi slipper det den här gången. Längtar så mycket efter att börja smygtesta om 10 dagar ish :)
  • Ereya
    Obalem skrev 2019-10-10 18:22:53 följande:

    Så håller jag tummarna för att vi klarar oss denna gång!

    Ja smygtesta kommer man absolut att göra! :D


    När kommer du börja? Jag har fått tips att testa med testa tidigt från ÄL+11, det är måndag om två veckor.
  • Ereya
    Onegemensamtbarn skrev 2019-10-11 11:00:28 följande:

    Hej hopp.

    Hoppar gärna in.

    Vi slutade med p piller nu i oktober så har min mens nu och ägglossning runt 24 oktober. Svårt o veta dock då jag har ätit p piller i många år o känner ingen jätte stress så kommer inte börja med ägglossningsteater och så än utan vi kör på så ser vi ??


    Tror det är det bästa sättet att försöka sig på att skaffa barn, att ta det lugnt, njuta och tänka händer det så händer det. Inte lägga någon stress och press i det hela. <3 
  • Ereya
    Obalem skrev 2019-10-10 20:15:54 följande:
    Så länge kommer ja nog inte kunna vänta hehe :] söndag ska ja försöka vänta till! Helst tisdag men de klarar ja aldrig! Låååånga två veckor
    Känner samma! När har du BIM? Min blir 24-25 oktober. Håller mig nog ändå till måndagen, och testar varannan dag om det inte syns något. =) Än så länge stressar jag inte utan njuter av varje dag, medan jag hoppas att det händer något i kroppen...
  • Ereya
    syltburk skrev 2019-10-10 22:49:41 följande:

    Hello!

    Jag och min man försöker oss på nummer tre. Haft ägglossning och nu går tiden mycket långsamt tills jag kan börja smygtesta.


    Välkommen <3 Vad roligt med en trio! När har du BIM? 
  • Ereya
    Obalem skrev 2019-10-11 13:38:29 följande:

    För mig blir de 24! Spännande med typ samma :D

    Håller helt med dig där! Just nu är jag bara så glad över att kroppen fungerar och sen får de bli som de blir :)


    Ja verkligen skönt! Jaaa samma här, bim samtidigt! Vi måste briefa varandra om hur det går. Jag hoppas så mycket, har fått positivt ägglossningstest och borde således ha haft ägglossning denna månad, så nu är det bara denna långa tvåveckorsväntan att ta sig igenom. =) så himla skönt att kroppen verkar kommit i ordning efter pillerstopp
  • Ereya
    Obalem skrev 2019-10-11 22:23:46 följande:

    Ja de måste vi verkligen! Att två veckor kan verka så lång.. man får verkligen försöka hålla sig sysselsatt för att inte gå och nalla bland grav.testen! Heja kroppen :D nu känner jag att både kropp och själ är sååå redo för en liten familjemedlem!!


    Haha jaa göra massa annat istället. Jag kommer inte testa förrän nästa måndag och det är typ ett år tills dess hahaha. Äl+11 då. Funderar på att gå och köpa ett akvarellset och börja måla eller nåt, det tar ju fokus från gravidtankarna tänker jag.

    Har du känt nåt i kroppen? Mina bröst gör så väldigt ont, men det gjorde de förra månaden också. Vaknade med molvärk i morse på ÄL+4, tänker att det är väldigt mycket för tidigt för att ägget ska hunnit fastna?
  • Ereya
    Obalem skrev 2019-10-12 12:45:05 följande:

    Ja visst känns de som år?! Åååh lyckost som kan måla.. jag försöker att hålla mig sysselsatt med hockey och vänner.

    Jag har också såå ont!! I bröstvårtorna.. plus lite molvärk men väldigt vag.. bara på äl +2 så de är nog efterskalv av ägglossningen :) men såhär ont har inte mina bröst varit sen jag var gravid sist!! Så hoppas :D


    Wow då hoppas vi massor på bebis <3

    Ja talang vet jag inte haha, men veva runt en pensel och skapa nåt abstrakt ska nog gå att ordna. Skönt att höra, det tar också tankarna från annat. Jag blev megaförkyld idag och vi ska ha hemmafest ikväll, för sent att avboka och mina öron bara värker. Kommer skicka iväg dem på nattklubben några kvarter bort betydligt tidigare än tänkt haha!
  • Ereya
    dudetten skrev 2019-10-12 11:00:14 följande:

    här vill jag gärna också vara med! har haft oskyddat sen i juli, men detta är första månaden vi verkligen prickar in ÄL som var den 6 oktober. jag har BIM den 20'e oktober. Jag har känt lite stickningar emellanåt efter det men inget annat 


    Välkommen <3 Håller tummarna på en bebis nu!
Svar på tråden Följas åt till plus? Oktober & anonymt!