Inlägg från: Anonym (Nattkatt) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Nattkatt)

    Följas åt till plus? Oktober & anonymt!

    Hej, jag vill jättegärna vara med : ) Jag har BIM om tre dagar och är på försök 2 (fick ett tidigt missfall på första försöket) men tror inte att det blir något denna månad. Hade mkt symptom innan missfallet men den här månaden har jag inga symptom alls, däremot har jag spotting som jag alltid brukar få veckan innan mens. Så har redan börjat tänka på nästa försök men skriver upp denna månads BIM ändå så kan man ju ändra sedan.

    Hoppas det blev rätt med era datum nu:

    16/10 Nattkatt

    20/10 Dudetten

    22/10 Syltburk

    24/10 Ereya

    25/10 Obalem

    8/11 Onegemensamtbarn

  • Anonym (Nattkatt)

    Hoppar tillbaka in i tråden för nästa (tredje) försöket... Solig 


    Jag är på ÄL+6 nu om jag räknat rätt. Dock var min partner bortrest i jobb mkt så det blev bara sex en gång den här månaden - på (vad jag tror är, för tog inget test) äl-dagen på kvällen. Så det är inte jättestor chans att det blivit något för visst är det större chans om man har sex några dagar innan ÄL?


    Så jag har inte stora förhoppningar, men man vet ju aldrig Glad Jag har iaf inga symptom alls än. Nästa månad så ska han i alla fall vara hemma hela veckan innan ÄL så då är det nog större chans. 


    Ni som inte fått något plus denna månaden, hur många försök har ni gjort? Och vilka dagar försöker ni ha sex på för att öka chansen? 

  • Anonym (Nattkatt)

    Byter vi förresten tråd när månaden byts eller fortsätter vi i den här? 

Svar på tråden Följas åt till plus? Oktober & anonymt!