Inlägg från: Anonym (avsluta) |Visa alla inlägg
  • Anonym (avsluta)

    Exet styr

    Avsluta relationen om han inte förstår att hon inte längre är hans första prioritet. 

    Barnen ska givetvis inte lida av att mamma och pappa inte är ihop längre, men tro mig, de lider inte av att ha fula tapeter, att mamma inte kan sätta upp en tavla själv osv. 

    Min man var likadan, gjorde allt hon ville för att hon använde 'du bryr dig inte om ditt barn' tricket var gång. 

    Jag ifrågasatte varje gång att på vilket vis påverkar detta ert barn? Efter sex månader då han konstant 'stöttade' henne med pengar så sa jag ifrån att nu har vi inte gemensam ekonomi längre, för nu har du lagt ut 10 000 kr extra utöver underhållet! Vi testade en månad sen sa han: Nä, jag vill ha gemensam igen, jag kommer inte ge henne mer pengar än underhållet. (OBS! Det gick alltså ingen nöd på barnet, det var mamman som ville ut och festa även om hon använde barnet och att hon inte kunde köpa mat till honom osv)

    Han har hållit sitt löfte och diskuterar numer med mig när hon ber om pengar till något. Nya regnkläder tex, det är helt ok att betala hälften av eftersom sonen älskar att vara ute i alla väder, men vi köper hellre kläderna och skickar dit än ger pengar. 

    Din sambo måste göra ett val. Att sätta dig eller henne i första rummet. Han måste lära sig skilja på vad som är hennes behov och barnens om hon använder dem som 'vapen' för att få som hon vill. 

    Du måste dock vara beredd på att han kommer att välja henne och då behöver du avsluta relationen för din skull. Det är inte värt att leva så oavsett hur mycket man älskar personen. 

Svar på tråden Exet styr