Inlägg från: Anonym (Undrar) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Undrar)

    Vad gör män som aldrig varit med en kvinna förut för fel?

    Det finns ändå en del män som vill vara tillsammans med en kvinna men som nästan aldrig varit det. Så det fick mig att fundera på vad det är som de gör fel egentligen? För jag tror ju att även om man inte ser så bra ut så finns det möjligheter om man har rätt personlighet, eller om man ändrar på andra saker i sitt beteende.

    Men vad kan det generellt sett vara för förändringar som skulle kunna hjälpa dessa män bäst med att hitta en partner tror ni?

  • Svar på tråden Vad gör män som aldrig varit med en kvinna förut för fel?
  • Anonym (Undrar)
    Anonym (ångermanlänning) skrev 2019-10-13 22:58:41 följande:
    Har umgåtts en massa med folk och brukar funka bra med folk dom brukar gilla att umgås med mig men jag blir inte klokare av det. Sen gör det inte lättare när det är väldigt få singeltjejer där man bor så dom flesta är upptagna så det vanliga är att dom inte är singel. Då är det svårt att veta om en tjej är singel om det är en ny man träffar.
    Jag tror det kan vara ganska individuellt hur man visar att man är intresserad av någon. Vissa kanske inte visar det alls, medan andra kanske du märker på att de tittar på dig mer än vad andra gör. Eller om du frågar om hon vill hänga med på en fika eller bio eller nåt, och då märker du nog på hur hon svarar om hon är intresserad eller ej. T ex "Ja gärna!" är nog ett bra tecken.
  • Anonym (Undrar)
    Anonym (Astrid) skrev 2019-10-13 23:00:34 följande:

    Många saker som gör att det inte lyckas och ofta många saker tillsammans.

    Men det första jag märkt är den totala gränslösheten och noll kunskap om sociala koder och uppförande. Vilket gör att dom frågar en främling på stan om deras telefonnummer, förstår inte att stor åldersskillnad kan vara ett problem, tror att alla som ler mot en automatiskt är intresserad.


    Kan inte den tafattheten också bero på att de är ute alldeles för lite bland folk för att ha lärt sig hur man ska vara. Sen finns det ju de som inte fattar sånt där ändå...
  • Anonym (Undrar)
    Anonym (H) skrev 2019-10-13 22:50:06 följande:

    De fattar inte vad kvinnor vill ha samt de fattar inte att man måste anstränga sig för att hitta någon samt förändra sig själv. Bristen på insikt och oviljan till förändring är de största orsakerna tror jag.


    Vad vill kivnnor ha?
  • Anonym (Undrar)
    Fjäril kär skrev 2019-10-13 23:46:18 följande:
    Det är ju där du har fastnat. Ett moment 22. Du har gjort bristen på erfarenhet till en stor grej och tror att steget från vän till dejt är större än vad det faktiskt är. Och när tjejer ser ditt vacklande självförtroende då är intresset borta

    Se skillnad här.

    Det är ditt självförtroende som förstör - inte brist på erfarenhet.

    Jag har mycket erfarenhet av äktenskap och förhållande och dejter men även jag kan sabba när det gäller att få kontakt med singelmän, just för att självförtroendet kommer ivägen. Jag har missat många intresserade för att jag varit fullt upptagen med att tycka synd om mig själv och fastnat i självömkan... Då spelar inte erfarenheter någon roll...

    Och jag har träffat fumliga och nervösa män som inte vågat ta initiativ för de varit övertygad om att de inte spelar i samma liga och kommer att få nobben - fast de varit hur erfaren som helst.
    Men ökat självförtroendet kommer ofta från mer erfarenhet.
  • Anonym (Undrar)
    Anonym (ångermanlänning) skrev 2019-10-13 23:36:29 följande:
    Jo fast det förväntas ju att jag ska ta initiativ och det kan jag ju inte för jag fegar ur och det är ju så lätt att göra bort sig.
    Jag förstår hur du menar. Men kanske du helt enkelt måste riskera att göra bort dig för att ta dig vidare med det här. Du vet ju vad problemet är - du fegar ur. Så försök att inte fega ur. Men jag känner med dig, det är inte så lätt.
  • Anonym (Undrar)
    Anonym (Pia) skrev 2019-10-13 23:33:30 följande:
    Uppenbarligen inte eftersom tjejerna inte vill ha dig. Något fel gör du
    Inte säkert. Det kan vara att några tjejer vill ha honom, bara det att han antingen inte signalerar det till dem att han vill ha dem, eller att de förväntar sig att han ska ta steget.
  • Anonym (Undrar)
    Mimosa86 skrev 2019-10-13 23:17:16 följande:
    -kärlek och respekt, nån som vet hur man gör när ljuset är släckt-

    Var det Feven som skrev den låten? Hon sammanfattade det bra iallafall :)
    Hmm... låter lite kortfattat.
  • Anonym (Undrar)
    Akidoki skrev 2019-10-14 06:28:50 följande:

    Att resonera i termer om att få en kvinna är väl det uppenbara problemet.

    Det signalerar en trist kvinnosyn där kvinnan är ett objekt.

    Vilken kvinna som helst duger, han vill ha en kropp att ligga med. Jaha, inget för mig. Jag råkar liksom vara en individ.


    Vem skrev "att få en kvinna"?
  • Anonym (Undrar)
    Anonym (Hmmmmm...) skrev 2019-10-14 11:29:50 följande:
    Personligheten ÅR jätteviktig! Kvinnor är inte i närheten lika utseendefixerade som män.
    Ok håller med, men hur ska personligheten vara, rent genrellt? Eller är det helt subjektivt?
Svar på tråden Vad gör män som aldrig varit med en kvinna förut för fel?