Inlägg från: Anonym (ångermanlänning) |Visa alla inlägg
  • Anonym (ångermanlänning)

    Vad gör män som aldrig varit med en kvinna förut för fel?

    AniieeHär skrev 2019-10-13 22:35:06 följande:

    Jag har träffat några personer med det "problemet". Det de har gemensamt är:

    De gör sin ensamhet på relationsfronten till ett problem.
    De gör sitt problem till något gigantiskt stort.
    De gör sitt problem till en del av sig själva.

    De är så uppe i att "vara relationsproblem" att de inte skulle märka om någon visade intersse för dem om de så snubblade på skiten.


    Fast hur ser man om tjejer är intresserade? Alltså inte bara av att snacka och vara kompis utan intresserad av något mer,
  • Anonym (ångermanlänning)
    Fjäril kär skrev 2019-10-13 22:53:12 följande:
    Genom att vara social och umgås med folk på naturligt sätt och därmed lära sig det sociala samspelet och sociala koder. Då lär man sig se vem som är vän och vem som är intresserade.
    Har umgåtts en massa med folk och brukar funka bra med folk dom brukar gilla att umgås med mig men jag blir inte klokare av det. Sen gör det inte lättare när det är väldigt få singeltjejer där man bor så dom flesta är upptagna så det vanliga är att dom inte är singel. Då är det svårt att veta om en tjej är singel om det är en ny man träffar.
  • Anonym (ångermanlänning)
    Fjäril kär skrev 2019-10-13 23:02:49 följande:
    Man utgår alltid ifrån att en person är upptagen tills man pratar om det/frågar om det.
    Fast samtidigt säger en del att man inte ska vara på och att man ska ta det lugnt, Det är det som är det svåra en del säger att vissa saker betyder att dom är intresserade andra säger att det inte är så det gör en förvirrad. Sen är det svårt när man har askasst självförtroende. Och är man oerfaren då har man det bagaget som gör det mycket svårare.
  • Anonym (ångermanlänning)
    Anonym (Astrid) skrev 2019-10-13 23:00:34 följande:

    Många saker som gör att det inte lyckas och ofta många saker tillsammans.

    Men det första jag märkt är den totala gränslösheten och noll kunskap om sociala koder och uppförande. Vilket gör att dom frågar en främling på stan om deras telefonnummer, förstår inte att stor åldersskillnad kan vara ett problem, tror att alla som ler mot en automatiskt är intresserad.


    Fast det där gäller bara vissa jag har motsatt problem jag törs inte komma till skott och ens försöka. Sen tror jag att många av dom som kan verka gränslösa är dom som har läst div guider. Och dom har kanske en diagnos som asperger som gör att dom har svårt att läsa av signaler. Sen läser man vad tidningar och andra skriver hur man ska tolka kvinnors signaler då verkar ju alla intresserade. Så dom har troligen googlat på hur man ser hur kvinnor är intresserade och fått upp sådana guider.
  • Anonym (ångermanlänning)
    Anonym (Undrar) skrev 2019-10-13 23:06:26 följande:
    Jag tror det kan vara ganska individuellt hur man visar att man är intresserad av någon. Vissa kanske inte visar det alls, medan andra kanske du märker på att de tittar på dig mer än vad andra gör. Eller om du frågar om hon vill hänga med på en fika eller bio eller nåt, och då märker du nog på hur hon svarar om hon är intresserad eller ej. T ex "Ja gärna!" är nog ett bra tecken.
    Jo fast dels ska man överhuvudtaget våga. Sen kan dom ju vilja följa med som kompis. Och hur går man vidare efter det? För jag skulle bara fastna i en massa fikande.
  • Anonym (ångermanlänning)
    Anonym (Fia) skrev 2019-10-13 23:23:32 följande:

    Tjejer/kvinnor är människor. Precis som män. Alltså är personer olika. Det går inte att dra alla över en kam.du förutsätter väl inte att alla män tycker lika om allt?

    Var artig, trevlig, social och lyhörd. Det brukar andra människor generellt uppskatta.


    Jo fast jag är väldigt trevlig och månar om andra och ställer upp. Så den biten har jag klarat. Det är att gå vidare från det. Och även att våga lita på tjejer att dom kommer vara ok med att man inte är erfaren. Det är mycket det som det fastnar på för när jag har blivit äldre har det blivit en större grej.
  • Anonym (ångermanlänning)
    Anonym (Pia) skrev 2019-10-13 23:33:30 följande:
    Uppenbarligen inte eftersom tjejerna inte vill ha dig. Något fel gör du
    Jo fast det förväntas ju att jag ska ta initiativ och det kan jag ju inte för jag fegar ur och det är ju så lätt att göra bort sig.
  • Anonym (ångermanlänning)
    Fjäril kär skrev 2019-10-13 23:46:18 följande:
    Det är ju där du har fastnat. Ett moment 22. Du har gjort bristen på erfarenhet till en stor grej och tror att steget från vän till dejt är större än vad det faktiskt är. Och när tjejer ser ditt vacklande självförtroende då är intresset borta

    Se skillnad här.

    Det är ditt självförtroende som förstör - inte brist på erfarenhet.

    Jag har mycket erfarenhet av äktenskap och förhållande och dejter men även jag kan sabba när det gäller att få kontakt med singelmän, just för att självförtroendet kommer ivägen. Jag har missat många intresserade för att jag varit fullt upptagen med att tycka synd om mig själv och fastnat i självömkan... Då spelar inte erfarenheter någon roll...

    Och jag har träffat fumliga och nervösa män som inte vågat ta initiativ för de varit övertygad om att de inte spelar i samma liga och kommer att få nobben - fast de varit hur erfaren som helst.
    Jo fast man får väldigt olika syn på det hela tiden. För det ser man ju bara här på forumet kan man se kvinnor som skriver att dom i princip skulle fly om dom stötte på någon oerfaren. En del skriver att man måste vara ett freak om man är oerfaren osv. Och man får hela tiden höra att självförtroende är skitviktigt. Det är sånt som sätter sig för tänk om man stöter på någon med sådana åsikter det är inte kul i en småstad. Sen är det sånt som ställde till det i början. För när jag var tonåring fick man hela tiden höra statistik och annat att dom flesta hade sin sexdebut vid 16 och att det var rätt ovanligt att man hade senare men att typ några hade det. Man fick hela tiden höra att det var illa att vara över 17 och oskuld. Och killarna som hade haft sex gillade att tracka alla andra hade en i lumpen som älskade att snacka om sin tjej och samtidigt berätta hur patetiska alla som inte hade tjej var. Det är en sak som ni tjejer ska veta att dom där trevliga killarna som ni var ihop med var ofta rätt dryga med dom som inte hade tjejer. Men efter man fyllde 20 då var det en jättetröskel att komma över eftersom man fått inpumpat att man var en loser om man inte haft sex i högstadiet.

    Det ironiska är att jag kan ha gjort så några andra killar fick ligga för det var några killar från samma område som jag lirade lite fotboll med och som jag hängde med ibland efteråt till ett badställe. Och det visade sig att dom verkade använda mig för att ragga. För tex en gång när vi drog och spelade beach wolleyboll började några tjejer snacka med oss och efter det skulle dom alltid ha med mig. Sen en gång tyckte dom att vi skulle gå på en konsert som dom skulle på senare. Vi bestämde inget och jag visste att jag inte kunde för jag skulle göra annat. Men då blev dom andra killarna inte glada för då sa dom att jag måste följa för tjejerna ville det. Så det visade sig att det tydligen var därför dom tjatade hela tiden om att jag skulle med. Antar att det var för att jag var 2 år äldre som gjorde det.  

    Men som sagt var det är inte svårt att få hjärnspöken som gör det svårt när man hela tiden fått höra från media, internet , tjejer att det är fel och jävligt udda att inte haft sex innan man fyllt tjugo. Nu har jag sett att en del kvinnor skrivit att dom är ok med dom som är 25 och oerfaren och även killar som debuterat då men det var inget jag visste när jag var 25 då fick man bara höra att det var stig helmer typer som inte haft sex i vuxen ålder. Det rotar sig, Sen har man alltid sett andra killar som kunnat gå fram självsäkert till vilken tjej som helst och en kvart senare grovhånglat.
  • Anonym (ångermanlänning)
    Anonym (Undrar) skrev 2019-10-14 00:09:00 följande:
    Jag förstår hur du menar. Men kanske du helt enkelt måste riskera att göra bort dig för att ta dig vidare med det här. Du vet ju vad problemet är - du fegar ur. Så försök att inte fega ur. Men jag känner med dig, det är inte så lätt.
    Jo fast det är ju det som är kruxet jag blir så jävla nervös. Sen vill jag träffa någon att ha ett förhållande med när jag ska göra det man vill ju att det ska betyda något och inte är något ragg bara. När jag har fått i mig alkohol skulle jag kanske annars vara mer morsk men jag vill inte ligga med någon ond på fyllan. Träffade en tjej för ett tag sedan som jag skulle gjort vad som helst för men hon är upptagen så där är det kört men hon gillade jag verkligen. Blev varm av att prata med henne och hon är en väldigt empatisk och varm person. Får försöka hitta någon som henne som är singel och sen bygga upp mod. Skulle nog egentligen behöva flytta för det är verkligen dött med singeltjejer häruppe. Var nog fem år sedan jag visste av någon som var singel sist.
  • Anonym (ångermanlänning)
    Anonym (Hind) skrev 2019-10-14 00:45:14 följande:
    Fast om du gillar henne, umgås, skratta och prata. Gå och fika osv. När du lärt känna henne lär du få veta om hon är singel eller ej. Är hon upptagen har du lärt känna en ny person som kan bli din bästa vän eller bara nån du hänger med ibland, beroende på hur väl ni kommer överens. Är hon singel kan det utvecklas till något mer.

    När du träffar en tjej, tänk inte "Ah, en möjlig flickvän. Är hon intresserad eller ej?! Är hon singel? Vad betydde den där blinkningen?!? Ska jag blinka tillbaka?! ". Din osäkerhet kommer skina igenom. Tänk: "En trevlig ny bekantskap. Kul. Det ska bli spännande att få höra vilka intressen hon har."

    Ps:jag uppvaktade min man i flera månader, innan han fattade nånting. Jag bjöd ut honom på dejt, utan han fattade nånting. När jag tillslut sa rakt ut att jag var förälskad, var han helt chockad. Han hade missat alla signaler. Vi är gifta nu.

    Min poäng är att vill hon tillräckligt mycket, kommer hon ge dig fler chanser än en. Det är inte så att om du missar hennes blinkning är det kört.
    Jo fast blir det inte så att dom nobbar en om dom är upptagna? Och sen är det svårt att hitta dom. Jag hade ett jobb innan det jag har nu tex och där var det många som jobbade och blandat tjejer och killar i en öppen kontorsmiljö. Och där kunde det komma någon ny tjej som man blev intresserad av och började intressera sig av men man hörde rätt fort dom prata med andra om sin kille. Där dabbade jag mig iofs för där var det en tjej som hade slutat men som kom på en firma fest och hon verkade intresserad för hon satte sig i knä på mig och pratade mycket med mig på kvällen. Och vi var ett gäng som slog följe en bit när vi skulle hem och då ville hon ge mig en kram och sa en massa bra om mig. Hon kramade inte dom andra. Så där kan man väl anta att hon kanske vara intresserad. Men där fegade jag ut.
Svar på tråden Vad gör män som aldrig varit med en kvinna förut för fel?