Inlägg från: Anonym (Astrid) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Astrid)

    Vad gör män som aldrig varit med en kvinna förut för fel?

    Många saker som gör att det inte lyckas och ofta många saker tillsammans.

    Men det första jag märkt är den totala gränslösheten och noll kunskap om sociala koder och uppförande. Vilket gör att dom frågar en främling på stan om deras telefonnummer, förstår inte att stor åldersskillnad kan vara ett problem, tror att alla som ler mot en automatiskt är intresserad.

  • Anonym (Astrid)

    Ett stort fel många män gör i din sits är att bli en kameleont och försöka anpassa sig till ALLA kvinnor. Det är så fel det kan bli.

    Ta reda på vilken sorts kvinna/egenskaper du själv söker och lägg tid och energi på att jobba på att fånga en du är intresserad och attraherad av.

    Se inte alla kvinnor som en enda grupp potentiella flickvänner så fort du umgås med dom.

    Att någon är singel betyder inte att det automatiskt är en matchning. Personlighet och egenskaper och krav måste liksom stämma först. Inte bara det faktum att hon är singel.

  • Anonym (Astrid)
    Anonym (Undrar) skrev 2019-10-14 16:55:49 följande:

    Hur är det med känslosamma, empatiska män? Hur "högt i kurs" brukar dessa egenskaper hos män vara? Vad tror/tycker ni?


    Som enskilda egenskaper säger det ingenting. Det handlar om vilken övrig personlighet du har och vilka andra kvalitéer du erbjuder.
  • Anonym (Astrid)
    Anonym (ångermanlänning) skrev 2019-10-15 18:48:26 följande:

    Nja dels är det kruxet att det är svårt att överhuvudtaget hitta singeltjejer. Tror fan jag skulle ha lättare att hitta en singel om jag hade varit bög. Det finns väldigt många singelkillar i stan men få singeltjejer. Sen så är det självförtroendet. Är man 40 år då känns det rätt pinsamt att vara oerfaren. Och visst jag kan mörka men det känns som ännu pinsammare och då har man lurat en tjej att man är något man inte är och det känns inte ok. Folk tror inte att jag är oerfaren för jag är social och så. Har till och med hänt att killar frågar om tips när dom är intresserad av någon eftersom dom tycks tro att jag har koll men då får jag försöka prata bort det för jag kan inte ge råd när jag inte klarar det själv. Sen när man bor i en mindre stad då är man mer nervös att göra bort sig. Trivs annars i stan. Men jag får kanske fundera att flytta till en större stad söderut ändå om jag ska lyckas hitta någon. Där kanske det inte känns lika farligt att göra bort sig.


    Kom ihåg att man kan vara bortkommen och oerfaren fast man har ett långvarigt förhållande bakom sig. Har man haft sin enda partner i många år och sen blir singel, jag lovar att det känns riktigt skrämmande och fullständigt obegripligt.

    Det finns inget referensmaterial liksom. Man vet inte hur man gör över huvud taget.

    Vara gift i 20 år och sen hux flux bli singel i 40-års åldern är back to oskuld igen liksom.. När dessutom exet var den som raggade upp en...
  • Anonym (Astrid)
    Anonym (K) skrev 2019-10-17 10:19:11 följande:

    Så är det självklart. 

    Men då tycker jag att även kvinnor ska ta konsekvenserna av kraven och inte uttrycka sig som att det finns så många dåliga killar och idioter till killar, vilket ju i och för sig det också finns, men man använder det som gnäll när man inte hittar den kille som passar alla kraven man har.


    Är ju skillnad på krav och krav också.

    Har man specifika krav kan man visst hålla sig till dom också men att man kanske behöver sortera viktigheten och nödvändighet i dom på andra sätt.

    Att inse att vissa krav måste man faktiskt vara beredd på att kompromissa om hur man än vrider på det, att vissa krav faktiskt löser sig per automatik med tiden i förhållandet och kanske inte är så himla viktigt som man inbillar sig, att vissa krav faktiskt inte spelar någon roll, att den man möter har ett krav jag inte tänkt på och som gör att något annat hos mig måste ändras etc etc.

    Man måste helt enkelt väga in kraven utifrån verkligheten och den övriga personlighet som en dejt visar upp.

    Att rådda om och stuva om i kravlistan betyder inte att man sänker kraven, utan att man fattar att man inte kan kräva att få dejta en specifik person utan att det finns flera potentiella kandidater men på olika sätt.
Svar på tråden Vad gör män som aldrig varit med en kvinna förut för fel?