Inlägg från: Anonym (Undrar) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Undrar)

    Vad gör män som aldrig varit med en kvinna förut för fel?

    Anonym (nä) skrev 2019-10-14 17:09:12 följande:
    Om du samtidigt är stark så funkar det. Inte om de samtidigt är mesiga. Precis som snäll men ointressant.
    "Samtidigt är stark"? Men varför verkar det som du värderar empati som något man inte kan vara "stark" i? 
  • Anonym (Undrar)
    Anonym (nä) skrev 2019-10-14 23:05:30 följande:
    Kanske för att du förknippar det så. Jag har inte skrivit något sådant.
    Ah jag läste nog fel.
  • Anonym (Undrar)
    Anonym (Hhjgffgccxf) skrev 2019-10-15 08:49:37 följande:
    Menade lite att jag tror att många kommer att förbli singel. Det spelar nästan ingen roll ens om man tar emot alla tips och t ex tränar mer, klär sig snyggt, har vänner osv. Typ: det är kört tyvärr.
    Ja har man en loosermentalitet så är det nog för det mesta kört, men om man verkligen bestämmer sig för att hitta någon så tror jag inte alls det är kört för någon. Men då kanske man får bl a sänka sina egna krav på den man vill träffa.
  • Anonym (Undrar)
    Anonym (Hhjgffgccxf) skrev 2019-10-15 13:03:08 följande:
    Nja även om man sänker sina krav är det inte en självklarhet att man hittar nån. Dessutom är detta absolut inte looser attityd. Jag ser det hela som en ny tid, en tid med dejting appar, krav, utseendefixering osv.
    Ja det är ju en lite annan tid nu, men om man verkligen vill träffa någon så kan man inte tänka att det inte går, för då får man försöka ännu mer och tänka ut vad man gör fel. Göra det till ett "deltidsjobb", inte sitta och kolla netflixserier eller spela dataspel eller annat som tar död på tiden, utan verkligen göra allt man kan, OM man jättegärna vill träffa någon. Kanske t o m lägga ut en slant på att gå till en dejtingcoach och få hjälp.
  • Anonym (Undrar)
    Fjäril kär skrev 2019-10-15 14:46:04 följande:
    Egentligen inte eftersom de flesta jagar samma perfekta quickfix. Alla hamnar i moment 22 när man tack vare appar, sajter och tillgänglighet etc alltid väntar på något bättre, något annat man kan riskera att missa. Man ratar något riktigt bra för att man fått för sig att det inte duger.

    Den tanken fanns liksom inte före internet.

    Dont fix me cause Im not broken... Borde kanske många fundera lite mer på.
    Men det är på nätdejting. IRL så tror jag det fortfarande är liknande sätt att tänka. Nätdejting innebär ju att man har 100-tals att välja på samtidigt och antar det är et som gör att man blir kräsen, att alla finns tillgängliga samtidigt. IRL så är det ju mer begränsat med folk oftast. 
  • Anonym (Undrar)
    Anonym (H) skrev 2019-10-15 15:50:18 följande:
    Host, rekommenderar att du läser hans beskrivning av sig själv tidigare i tråden. Tror du någon velat ha honom oavsett appar?

    Tror du han berättar om att han inte har några vänner och har svårt för det sociala på en dejtingsida?

    "Hej! Heter X och har inga vänner och har det väldigt svårt med det sociala och att läsa av sociala koder osv. Hör gärna av dig om det verkar intressant!"

    Det låter inte så lockande, men jag tror knappast någon skriver så som är seriös trots att man har dem problemen!?

  • Anonym (Undrar)
    Anonym (H) skrev 2019-10-15 16:34:37 följande:
    Det är ointressant vad han skriver i sin presentation.

    En man med dessa egenskaper är och har aldrig varit intressant för en kvinna. Möjligen på den tiden man behövde en man för försörjning men där är vi tack och lov inte längre.
    På dejtingsidor är det ju just presentationen som man har att erbjuda, så varför skulle det vara ointressant?
  • Anonym (Undrar)
    Anonym (A) skrev 2019-10-15 16:39:17 följande:
    Håller med
    Hur kan du hålla med om att det är ointressant vad han skriver i sin profiltext? Det är ju så man får kontakt med folk på en dejtingsida, profiltext (och foto) och sen ett första textmeddelande förstås. 
  • Anonym (Undrar)
    Anonym (ångermanlänning) skrev 2019-10-15 18:48:26 följande:
    Nja dels är det kruxet att det är svårt att överhuvudtaget hitta singeltjejer. Tror fan jag skulle ha lättare att hitta en singel om jag hade varit bög. Det finns väldigt många singelkillar i stan men få singeltjejer. Sen så är det självförtroendet. Är man 40 år då känns det rätt pinsamt att vara oerfaren. Och visst jag kan mörka men det känns som ännu pinsammare och då har man lurat en tjej att man är något man inte är och det känns inte ok. Folk tror inte att jag är oerfaren för jag är social och så. Har till och med hänt att killar frågar om tips när dom är intresserad av någon eftersom dom tycks tro att jag har koll men då får jag försöka prata bort det för jag kan inte ge råd när jag inte klarar det själv. Sen när man bor i en mindre stad då är man mer nervös att göra bort sig. Trivs annars i stan. Men jag får kanske fundera att flytta till en större stad söderut ändå om jag ska lyckas hitta någon. Där kanske det inte känns lika farligt att göra bort sig.
    Filmen "40 year old virgin" kanske kan ge ökat självförtroende :)
  • Anonym (Undrar)
    Anonym (H) skrev 2019-10-15 19:11:04 följande:
    Att hoppas på att det som händer på film kanske händer i verkligheten menar du?
    Ja. Filmer påverkar folk och den filmen  har säkerligen påverkar många människor åt det hållet som filmen går åt.
Svar på tråden Vad gör män som aldrig varit med en kvinna förut för fel?