Inlägg från: Giftskåneman |Visa alla inlägg
  • Giftskåneman

    Könshår ner mot stjärten o vid analen på kvinnor. Vanligt?

    Mer eller mindre vanligt, alla är olika, nån har mycket hår ner mot rumpan och upp mot naveln etc, nån har bara runt fiffi.

  • Giftskåneman
    Anonym (...) skrev 2019-10-18 14:56:38 följande:

    Haha, ni män är så jävla porrskadade som tror att det är sällsynt att ha går runt analen. Ni själva har ju fan buskar där bak, varför skulle inte en kvinna ha det? Vi har hår precis på samma ställen som ni har.


    Om nu killen bara träffat på rakade kvinnor, är det inte då kvinnorna han träffat som är porrskadade som rakar sig?
  • Giftskåneman
    Anonym (.lmkjh) skrev 2019-10-19 12:20:05 följande:

    Oskuld? 

    Jag har diskuterat detta med mina vänner och även ställt frågan på en erotisk sida på nätet bara för att jag är nyfiken. INGEN kvinna sa att de var helt hårfria. Däremot sa alla av dem som rakade/vaxade sig att de även tog bort håret där. 

    En av kvinnorna jag frågade jobbar dessutom med vaxning och hon sa att det är mycket varierande, men alla har lite. Några har väldigt väldigt tunna och ljusa hårstrån dock så det syns inte så mycket. 

    Just ut på rumpan är det däremot inte alla som har, men ner mot och runt anus, absolut. 


    Tittar man i starkt motljus så har alla hår över hela kroppen, vi har lika många hårsäckar som orangutanger, men våra är mycket mindre men de finns.
  • Giftskåneman
    Anonym (Halvturk) skrev 2019-10-20 23:10:10 följande:

    Pappa är turk mamma är svensk. Jag ärvde mammas väldigt ljusa hud och pappas svarta hår och hårighet. Så allt kroppshår blir väldigt väldigt tydligt. Svart mot vitt. Jag rakar mig nästan varenda dag på vissa ställen. vaxar gör jag ibland, håller lite bättre.

    Sitter på huk över en spegel jag lagt på golvet och rakar mig i röven. Så det ser hårfritt och fint ut. Ifall jag skulle träffa någon. Då mitt egna kroppshår äcklar mig själv så har jag svårt att tänka mig att någon annan skulle acceptera det.


    Inga problem för mig
Svar på tråden Könshår ner mot stjärten o vid analen på kvinnor. Vanligt?